Щоб ви не готували з курячої печінки, все повинно вийти смачним. Це корисний продукт і готувати його дуже швидко. Я все думала, як приготувати курячу печінку, щоб вона вийшла максимально ніжною. Випадково попався під руки цей рецепт курячої печінки у вершковому соусі. Спробувала приготувати і ось що у мене вийшло. Дивіться самі.
Інгредієнти для рецепта «Як смачно приготувати курячу печінку»:
- 1 кг 200 г курячої печінки
- 80 г вершків (22 % жирності)
- 1 цибулина
- 1 червоний солодкий перець (паприка)
- 20 г оливкової олії
- 40 г сметани
- Чорний мелений перець
- Сіль
Як приготувати «Як смачно приготувати курячу печінку» в домашніх умовах
-
Курячу печінку помийте, очистіть від плівки, наріжте невеликими шматками. Цибулю і червоний перець також треба добре вимити і очистити.
-
Цибулю подрібніть, а перець наріжте невеликими кубиками.
-
Розігрійте сковороду на великому вогні, влийте оливкове масло. Викладіть перець з цибулею в сковороду і на протязі 5 хвилин пасеруйте.
-
Потім в сковороду викладіть печінку і злегка обсмажте її.
-
Готуємо соус. У мисці змішуємо вершки, сметану, перець, сіль, часник. Готовий соус вилийте в сковороду, доведіть до кипіння і зробіть маленький вогонь. Тушкуйте печінка з овочами близько 10 хвилин. Найкраще курячу печінку у вершковому соусі подавати з рисом. Приємного апетиту!