Одного разу замислилася, як приготувати курячі грудки, щоб рецепт мав не зовсім звичайні складові, а готувати легко і швидко. В цьому допомогла подруга. Вона порадила зробити курячі грудки зі шпинатом і грибами. Страва мені сподобалося, і інгредієнти до нього не треба довго шукати, всі вони продаються в найближчому супермаркеті. Мої гості були задоволені запропонованим стравою.
Інгредієнти для рецепта «Як приготувати курячі грудки»:
- 800 г курячого філе
- 500 г печериць
- 100 г сметани
- 150 г шпинату
- 1 цибулина
- 2 головки часнику
- 100 р майонезу
- 20 г соняшникової олії
- Щіпка тертого мускатного горіха
Як приготувати «Як приготувати курячі грудки» в домашніх умовах
-
Курячі грудки гарненько вимийте, обсушіть паперовим рушником. Потім в курячому філе зробіть поперечні надрізи до середини м'яса. Посоліть грудки, поперчіть, посипте горіхами і покладіть у форму або на деко, попередньо застелений фольгою.
-
Шпинат вимийте під проточною водою, щоб не було піску. Поріжте шпинат на досить великі шматки. Потім шпинат гарно покладіть в розрізи на курячі філе. Тепер все це загорніть у фольгу. Духовку розігрійте до 200 градусів. Коли вона розжаритися, запікайте грудки протягом 40 хвилин.
-
Тим часом цибулю очистіть і наріжте маленькими кубиками. Печериці вимийте і поріжте часточками. Розігріваємо Сковороду, вливаємо олію і викладаємо в неї цибулю. Він повинен обсмажитися до золотистого кольору. Потім покладіть до цибулі гриби. Вміст сковороди поперчіть, посоліть і тушкуйте до готового стану.
-
Часник очистіть і подрібніть ножем або пропустити через чеснокодавку.
-
Робимо соус. В посудині змішайте, майонез, сметану і часник.
-
Цю суміш треба додати до грибів з цибулею. Тушкуйте 5 хвилин.
-
Курячі грудки виймаємо з духовки, на них зверху кладемо соус з грибів. Якщо при запіканні утворилося дуже багато рідини, то заберіть її. Курячі грудки знову відправте в духовку на 10 хвилин. Готову страву подавати до столу на листі салату зі свіжими овочами або без них, на ваш розсуд. Приємного апетиту!