Це дуже просте і смачне блюдо, щось схоже на "ледачі" котлети по-київськи. Як пріговтовіть відбивну з грудки? Рецепт з фото дивитися тут.
Інгредієнти для рецепта «Відбивна з грудки рецепт з фото»:
- Куряче філе 500.0 г
- Перець чорний мелений 1.0 ч.л
- Кріп 30.0 г
- Борошно пшеничне 120.0 г
- Сіль 1.0 ч.л
- Масло вершкове 40.0 г
- Яйце куряче 1.0 шт
- Сухарі панірувальні 120.0 г
Як приготувати «Відбивна з грудки рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Курячі грудки розрізати впоперек навпіл кожну частину, вийде 4 пласта. Потім кожен пласт злегка відбити через плівку гладкою стороною молоточка. Навіть якщо якийсь пласт злегка порветься - нічого страшного, все підправили під час панірування. Потім кожен пласт трохи посолити, поперчити, (якщо є якісь тріщинки, то їх притиснути пальцями), покласти в серединку по шматочку масла і трохи порізаного кропу.
-
Потім скласти відбивну навпіл, надати рівну форму, злегка притиснувши, а також підправити краю.
-
В одну тарілку розбити яйце, злегка його збити, в іншу насипати жменю борошна, в третьому панірувальні сухарі. Спочатку кожну відбивну вмочити в борошно, згладжуючи всі нерівності.
-
Потім занурити в яйце і відразу ж в сухарі, гарненько запанірувати, придавлюючи руками і надаючи рівну форму.
-
На сковороді розігріти олію або топлене, обсмажити відбивні на середньому вогні, до золотистого кольору з двох сторін.
-
Подавати з пилу з жару, поки скоринка залишається хрусткою. Приємного апетиту!