Ці смачні відбивні готувати дуже легко, підготовка займає зовсім мало часу, тому рецепт просто незамінний на свята. Куряче філе чудово поєднується з ананасом, який надає відбивною соковитість і солодкість. Сир вибирайте з яскравим пікантним смаком, який у поєднанні з оливками додасть курячим відбивних особливу «родзинку» і гостроту. Для биточків краще використовувати курячу грудку, це сама дієтична і малокалорийная частина курки з якої зручно вирізати биточки.
Інгредієнти для рецепта «Ніжні курячі відбивні з ананасом в духовці»:
- 2 курячих філе
- сіль
- чорний мелений перець
- 1 ст. л. рослинної олії
- 4-6 кілець ананаса
- 12-15 оливок
- 120 г твердого сиру
- майонез
Як приготувати «Ніжні курячі відбивні з ананасом в духовці» в домашніх умовах
-
Обидва курячих філе розріжте поперек на дві частини, в результаті у вас вийде чотири великі биточки 1-1,5 см завтовшки, які ви злегка відбийте з обох сторін, посоліть, поперчіть.
-
Форму для запікання змастіть рослинною олією, покладіть у форму биточки, щільніше один до одного.
-
На кожен биток покладіть кільце ананаса або два, якщо поміститься. На вільні від ананаса місця розкладіть розрізані навпіл оливки.
-
Нагрійте духовку до 200 ° С. Натріть сир і рівномірно посипте зверху на відбивні.
-
Тоненькою цівкою полийте майонезом, це не дасть сиру перетворитися на жорстку скориночку. Випікайте в духовці не більше 25 хвилин, коли сир почне набувати золотистий колір, відбивні вважаються готовими. Для святкового столу прикрасьте страву зеленню, викладіть курячі відбивні з ананасами, прикрасьте маслинами і помідорами черрі.