Необхідні інгредієнти:
• Стегенця курячі - 4шт
• Сметана - ½ ст.
• Сіль, червоний мелений перець, каррі
• Часник - 3-4зубчика
• Зелень - невеликий пучок
• Картопля - 6-8шт.
Готуємо:
• Стегенця миємо, обсушуємо, ріжемо на дві частини.
• Зелень (кріп, базилік, петрушку) дрібно ріжемо, зубчики часнику ріжемо, подрібнюємо блендером в однорідну масу. Додамо до неї червоний солодкий перець, каррі, сіль, сметану. Добре перемішуємо. Отриманим соусом обмазуємо стегенця, укладаємо на деко.
• Картоплю чистимо, ріжемо тонкими кружальцями, трохи солимо, кладемо до стегенець.
• Запікаємо 40 хвилин в гарячій духовці.
Приємного апетиту!