Інгредієнти:
• Цибуля - 250г
• Курячі шлунки - 1кг
• Часник (зубчик) - 5шт
• Соєвий соус - 2 ст. ложки
• Масло рослинне
• Перець червоний мелений
• Бульйон
• Сіль
• Зелень
Приготування:
• Шлунки очищаються від плівок, зрізати зайвий жир, промиваються і відварюють у підсоленій воді (після закипання хвилин 35-40).
• Потім шлунка остуджувати, нарізати кубиками або скибочками.
• Очищений цибулю нарізати кубиками.
• Часник очищається, подрібнюється.
• Нарізаний цибуля обсмажується на рослинному маслі до утворення золотистого кольору.
• В обсмажену цибулю додаються нарізані шлунки, бульйон.
• Гаситься хвилин 20, потім додаємо подрібнений часник, перець, сіль, соєвий соус.
• Гаситься ще хвилин 10.
• Готові шлунки викладаються в тарілки, посипаються подрібненою зеленню і подаються.
Приємного апетиту!