Як я зазвичай готую піцу? Дуже просто. Відкриваю холодильник і дивлюся, чи є у мене сир і ще що-небудь. Цим що-небудь можуть бути самі різні продукти: м'ясо, ковбаси, овочі, бобові і багато іншого. Головне покрити начинку сиром і підготувати тісто, і смачна піца вам забезпечена. У багатьох іноді в холодильнику накопичуються залишки різних ковбас. Все начебто свіже, але на стіл вже не поріжеш, і нікого толком не нагодуєш. Я в таких випадках або варю збірну солянку, або готую піцу. Сьогодні, як ви вже здогадалися, я вибрала другий варіант. Моє завдання спрощується, так як тісто у мене вже було. Воно залишилося, навіть не пам'ятаю від якої страви, я його поклала в морозилку, де воно благополучно зберігалася. Тісто звичайне дріжджове. Рецептів можна знайти масу в інтернеті, а ще простіше купити готову основу для піци.
Інгредієнти для рецепта «М'ясна піца»:
- Тісто або будь-яка основа для піци
- Сарделька або сосиска
- Ковбаса Салямі - 70 г
- Копчене сало, карбонат або будь-шинка - 70 г
- Половина болгарського перцю
- Цибуля
- Томатна паста чи кетчуп - 60 г
- Сир - 100 г
- Прованські трави, чорний мелений перець і сіль
- Рослинна олія
Як приготувати «М'ясна піца» в домашніх умовах
-
Нашатковану цибулю я гарненько підсмажила на помірному вогні.
-
Додала в сковороду томатний соус, помішуючи, всипала прованських трав і чорного перцю, посолила і вимкнула хвилинки через 2.
-
Розкатала тісто і поклала його на присипану борошном форму.
-
Розподілила суміш цибулі та томатного соусу.
-
Порізала кубиками сардельку.
-
Ковбасу соломкою.
-
Додала м'ясні інгредієнти разом з шинкою на поверхню піци.
-
Посипала нарізаним болгарським перцем.
-
І останнім елементом будь-якої піци - тертим сиром.
-
Готувала в духовці при температурі 220 градусів близько 25 хвилин.
-
Спробуйте і ви!