Рецепт піци, який я довго шукала. Тонке тісто з мінімумом продуктів, швидке приготування і відмінний смак.
Інгредієнти для рецепта «Піца з шинкою та грибами рецепт з фото»:
- Борошно пшеничне 350 г
- Дріжджі сухі 7 г
- Вода проста 240 мл
- Оливкова олія 50 мл
- Сіль харчова 0,5 ч.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Шинка 600 г
- Шампіньйони свіжі 250 г
- Томатний соус 100 г
- Сир "Пармезан" 6 ст.л.
- Орегано сушений 2 ч.л.
Як приготувати «Піца з шинкою та грибами рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Просіяти борошно в миску, додати сіль, цукор і дріжджі. Додати теплу (НЕ ГАРЯЧУ!) Воду, розмішати, влити оливкове масло (можна сміливо брати звичайне рослинне). Замісити тісто і залишити його в теплому місці на 40 хвилин. Накрити обов'язково чистим рушником.
-
Тим часом приготувати начинку: нарізати пластинками шинку, печериці, натерти сир. Змастити форми для випічки тонким шаром рослинного масла (у мене 3 шт діаметром ок. 20 см, тіста і начинки вистачає якраз на три такі піци).
-
Можна взяти твердий сир і з'єднати з натертим пармезаном - це дуже смачне доповнення.
-
Через 40 хвилин тісто обминути і залишити ще на 20 хвилин.
-
Третина тіста розподілити за формою шаром, однаковим по товщині. Змастити томатним соусом (дуже зручно ползоваться силіконової пензликом на цьому етапі). Викласти шинку, гриби, посипати сиром, орегано (орегано надає піці той самий непередаваний аромат).
-
Запам підготовлену піцу в розігріту до 230 градусів духовку на 10-13 хвилин.
Приємного апетиту!