Ніжна піца з яскравим грибним ароматом, без всяких підсилювачів смаку та хімічних приправ. Навіть після розігріву ваша домашня піца з грибами не втратить своєї смакову прелесть!
Інгредієнти:
Тісто дріжджове для піци (300 гр)
Печериці (240 гр) 12шт
Цибуля ріпчаста (150 гр) 2шт
Сир російський 50% (100 гр)
Олія рослинна (раф.) (30 гр) 3ст.л.
Масло вершкове 72.8% (20 гр) 1ст.л.
Молоко 2.5% (100 гр) 0.5ст.
Борошно пшеничне в / с (13 гр) 0.5ст.л.
Як приготувати «Домашня піца з грибами» в домашніх умовах
-
Приготувати дріжджове тісто
-
Гриби нарізати пластинками завтовшки близько 5 мм.
-
Цибулю нарізати півкільцями.
-
Сир натерти на крупній тертці.
-
На розігрітій олії обсмажити гриби протягом 10 -15 хв до рум'янцю.
-
Тісто розкачати в пласт товщиною близько 5-7 мм.
Використовуючи тарілку (діаметром 23-25 мм), вирізати коржик.
-
За допомогою качалки перенести тісто у змащену олією форму або на деко.
-
Укласти гриби на тісто.
-
Приготувати соус бешамель на молоці. Вершкове масло при приготуванні соусу можна замінити на рослинне.
Можна цей соус замінити домашнім майонезом на молоці , на крайній випадок підійде і покупний.
-
Гарячим соусом полити гриби.
-
Посипати цибулею.
Можна було цибулю підсмажити разом з грибами, смак домашньої піци буде трохи іншим.
-
Засипати піцу сиром.
-
Випікати в духовці при 180 градусах протягом 30 - 40 хв.