» » » Манти рецепт

Манти рецепт

Оцінка 4 з 5
Готуємо дома манти рецепт
Манти - в Сибіру їх називають «пози». Звідси Є гіпотеза, що слово «позувати» в Сибіру коли-те означало «ліпити манти». У цій статті ми розповімо вам, як приготувати манти рецепт що з'явився в сучасний світ з далекої, древньої і холодної Сибіру.

Складові частини, інструменти та інгредієнти, які знадобляться для мантов:
• Вода,
• Вогонь
• Борошно
• Яйця,
• Сіль, перець і інші приправи,
• Мантышница
• Жир,
• М ’ ясо,
• Цибуля,
• Масло вершкове і рослинне.

Спосіб приготування:
• Приготувати тісто. Тісто буде таким же, як і на пельмені. У необхідних пропорція зібрати яйця, борошно та сіль. Замісити тісто у великій чашці і накрити кришкою.
• Тепер фарш. Фарш необхідно готувати з яловичини. Щоб вийшло соковито, можна змішати ще й зі свининою. У фарш додати цибулю і картоплю. Чим більше буде цибулі, тим соковитіше вийдуть манти. А так само всі спеції за смаком.
• Важливо знати, що фарш готується не через м'ясорубку, а м'ясо треба різати, і різати необхідно як можна дрібніше на дрібні кубики, розміром приблизно по 5 мм.
• Налити води в мантышницу, приблизно до половини і варити.
• Ліплення мантов. Змазати олією поверхні антресолей мантышницы, щоб тісто не прилипало до них.
• Перед ліпленням тісто ще раз замісити. Потім відривати від нього шматочки і розгортати в довгасті форми. Їх розрізати на більш дрібні шматочки і потім розкочувати качалкою до тонких гуртків діаметром 10-13 см.
• В середину такого гуртка покласти фарш. Зверху фаршу рекомендується додати вершкове масло. Це зробить манти соковитіше і ситніше.
• Після цього згорнути тісто і заліпити зверху. Щоб правильно зліпити манти, необхідно взяти пальцями з двох протилежних сторін і заліпити зверху, потім також заліпити і з інших протилежних країв, які не заліплені.
• Налепленние манти відразу покласти в мантышницу, інакше вони прилипнуть один до одного.
• Коли в мантышнице вода закипіла, закрийте кришкою і залиште так приблизно на 40 хвилин.

Рекомендується подавати з соусом з кефіру, перцю, часнику і солі. Самі готові манти викладати на тарілку як можна великого діаметра. І бажано посипати зеленню.
Приємного апетиту!

Готуємо самі манти рецепт приготування дуже простий і смачний
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent