Готуємо найсмачніші святкові страви рецепт
Коли наступають свята, кожна господиня починає придумувати меню для свята. Продумується все до дрібниць: прикрашання страв, оформлення і поєднання страв з напоями. У кожної родини свої святкові страви, які вони готують за особливим свят. Моє улюблене святкове блюдо - це манти. Ми готуємо це чудове блюдо по святах, так як готувати їх повсякденно просто не вистачає часу. Найсмачніші домашні манти потрібно їсти в оточенні близьких та друзів, щоб відчувати себе вільно, адже манти припускають масляні руки, губи, а у деяких ще і щоки.
Інгредієнти:
• стать літрами холодної води
• чайна ложка солі
• два яйця
• сім склянок води
• 800 грам яловичини
• курдючный жир
• багато цибулі
• картопля
• сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
Найважливіше в приготуванні - це тісто. Готують його у великому емальованій тазу.
• У літрову банку наливаємо половину води, розчиняємо в ній чайну ложку солі і в неї ж додати два яйця, перемішати до однорідної маси.
• У миску просіяти сім склянок борошна і влити в неї суміш з банки. Дерев'яною ложкою почніть перемішувати тісто до того моменту, поки вода не вбереться в борошно.
• Після цього руками почніть місити тісто, поки не вийде колобок. Перенесіть тісто на стіл і загорніть в пакет, залиште в холодильник на 2 години.
У цей час готуємо фарш. Фарш можна використовувати будь-який. Головне пам'ятати, що манти люблять багато жиру і багато цибулі. Це надає їм соковитості.
• м ’ ясо нарізати маленькими шматочками, тільки не перекручивайте його через м'ясорубку, а то зіпсуєте весь смак. Візьміть гострий ніж і ріжте м'ясо розміром з горошинку.
• після м'яса наріжте жир такими ж шматочками. Перемішуємо жир з м'ясом.