Готуємо просто дуже смачні запечені спагетті з сиром і болгарським перцем
Цікавий рецепт приготування спагетті, для якого відмінно підійде сир Філадельфія.
Основні інгредієнти:
• Масло 2 чайні ложки;
• Ковбаса 450 грам;
• Цибулина 1 шт.;
• Зелений перець 1 шт.;
• Орегано 1 чайна ложка;
• Спагетті 450 грам;
• Часник 1 зубчік;
• Порошок чилі 1 ст. ложка;
• Томатний соус 900 грам;
• Мелений кмин 1 чайна ложка;
• Яйця 2 шт.;
• Молоко 1 склянка;
• Натертого сиру Філадельфія 1 склянка;
• Натертого сиру Чеддер 1 склянку.
Процес приготування:
• Наріжемо болгарський перець, цибуля і ковбасу.
• Обсмажимо на сковороді ковбасу, болгарський перець, цибуля і часник на середньому вогні. Дерев'яною ложкою помішуємо інгредієнти. Обсмажуємо 10 хвилин. Потім додаємо кмин, чилі і орегано, тушкуємо ще п'ять хвилин. Заливаємо томатним соусом і ще 10 хвилин кип'ятимо на повільному вогні.
• Візьмемо велику каструлю. Підсолену воду доведемо до кипіння. Додаємо спагеті і варити до готовності, приблизно 12 хвилин. Зливаємо воду і кладемо макарони назад в каструлю.
• Збиваємо молоко з яйцями, додаємо в каструлю зі спагеті і перемішуємо.
• Форму для випічки змащуємо маслом і викладаємо в неї спагетті. Зверху заливаємо сумішшю з сковороди і потім посипає сиром. Накриваємо фольгою.
• Духовку розігріваємо до 175 градусів і ставимо в неї форму для випічки. Випікаємо 15 хвилин, поки сир не розплавиться. Приємного апетиту!
Готуємо запечені спагетті з сиром і болгарським перцем дуже смачний рецепт