Інгредієнти:
• Серце яловиче - 500г
• Масло (вершкове) - 4 ст.л.
• Морква - 5 шт.
• Корінь петрушки
• Цибуля - 2 шт.
• Огірки (солоні) - 2 шт.
• Картопля - 6 шт.
• Лист лавровий
• Часник - 3-4 зуб.
• Гороховий чорний перець
• Сіль
Приготування:
• Ретельно промивають волове серце, ріжемо його вздовж і замочуємо у воді, потім додаємо цибулю з коріння і варити до готовності.
• Ріжемо зварене серце на невеликі шматочки, і злегка обсмажуємо. Потім викладаємо у велику каструлю.
• Нарізати цибулю (ріпчаста), моркву і петрушку, а потім обсмажуємо все це в маслі.
• Очищаємо огірки, позбуваємось від зерен і дрібно нарізаємо на кубики.
• Викладаємо нашу обжарку, і нарізані огірки в каструлю, де вже знаходяться шматочки яловичини серця, заливаємо все це томатом і тушкуємо поки не дійде то готовності.
• Після того як закінчимо тушкувати, додаємо натертий часник і сіль за смаком, гарненько розмішуємо. Потім посипаємо зеленню.
Як гарнір подаємо смажену картоплю.
Приємного апетиту!