Інгредієнти:
• М ’ ясо кролика - 1кг
• Цибуля ріпчаста - 3шт
• Зелень петрушки
• Сіль
• Перець чорний
• Молоко - 2ст
• Борошно - 1ст.л
Готуємо:
• Кролика помийте, розріжте на порційні шматки і промокніть вологу рушником. Обсмажте шматочки кролятини на рослинній олії до утворення золотистої скориночки.
• Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Молоко доведіть до кипіння. На обсмаженого кролика викладіть цибулю, посипте сіллю, перцем і залийте киплячим молоком.
• Поставте форму для запікання в духовку. Для того щоб молоко дуже швидко не выкипело, накрийте форму листом фольги. Готувати м ’ ясо потрібно при температурі 180оС близько 40 хвилин.
• М ’ ясо вийміть з молока, викладіть на тарілку, а бульйон, що залишився «ремінь» за допомогою борошна, розведеної в 3-4 ложки холодної води. Подавайте кролика гарячим, полив приготованим соусом і посипати зеленню петрушки.
На гарнір до страви з кролика можна подати гречку або картопляне пюре. Дуже добре поєднуються з м'ясом кролика відварений рис або овочі, приготовані на пару.
Приємного всі апетиту!