Смачні рецепти м'ясний рулет для любителів м'ясних страв. М'ясний рулет, вишукане блюдо і підійде до будь-якого свята. Дивіться рецепти з фото. Якщо у вас є більше часу, то пропонуємо приготувати м'ясний рулет. Він в холодильнику ніколи не буде зайвим. Для рулету знадобиться фарш і яйця, в кінцевому результаті, в розрізі рулет дуже красиво виглядає на столі. Пропонуємо рецепти з фотографіями, м'ясний рулет.
Інгредієнти для рецепта «М'ясний рулет»:
- Свинячий фарш - 800 грам
- Тісто листкове - 0.5 кг (готове)
- Яйця - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 1 зубок
- Гірчиця - 1 ст. ложка
- Зелень
- Сіль, перець
- Приправа до фаршу
Як приготувати «М'ясний рулет» в домашніх умовах
-
У сковороді обсмажити цибулю, дрібно порізаний кубиками. Часник, порізаний і порізану петрушку на вершковому маслі. Яйця 5 штук зварити круто. На столі розкачати качалкою готове листкове тісто в прямокутник. У свинячий фарш додати цибулю, часник, зелень. Гірчицю, посолити. Яйце збити половину вилити у фарш. Вибити фарш і поділити на дві частини. В середину тіста покласти одну частину фаршу.
-
Викласти зварені яйця на фарш.
-
Другу частину фаршу покласти зверху, і заліпити з усіх боків, щоб яєць не було видно.
-
Тісто з боків ножем розрізати косими смужками, і складати щільно, як косичку заплітаєте, тісто загорніть наверх і зробіть гарний візерунок.
-
На деко змащений маслом покладіть рулет і змажте залишками яєчної маси, поставте рулет в духовку і запікайте при температурі 200 градусів 45 хвилин.
-
Рулет до столу подавати, розрізавши на шматочки. Приємного апетиту!