У сучасному світі не вміти робити відбивні з курячого філе просто соромно. Це блюдо настільки улюблене у всіх відносинах, що кожна господиня зобов'язана вміти його готувати. Рецепт з фотографіями покаже спосіб приготування. Якщо слідувати інструкціям приготування, які пропонують рецепти з фото, то куховарство напевно вдасться. Сьогодні поговоримо про таку універсальну їжу, як відбивні з курячого філе. Вони дуже ситні й ароматні. Приготувавши будь-який гарнір, будьте впевнені, що відбивні з курячого філе напевно до нього підійдуть.
Інгредієнти для рецепта «Відбивні з курячого філе»:
- 0,5 кг курячого філе
- 2 яйця
- 50 мл рослинного масла
- Перець
- 50 г борошна
- Сіль
Як приготувати «Відбивні з курячого філе» в домашніх умовах
-
Куряче м'ясо гарненько вимийте, обсушіть паперовим рушником і поріжте тонкими шматками.
-
Тепер шматки м'яса відбийте і покладіть в каструльку. Поперчіть і посоліть на свій смак.
-
Яйця вибийте в миску і збийте легенько виделкою.
-
У тарілку висипте близько склянки борошна.
-
Кожен зі шматків майбутніх відбивних обваляйте в борошні.
-
Потім обмокайте в яйце і покладіть на розігріту сковороду з рослинним маслом.
-
Смажте з обох сторін до готовності. В кінці приготування накрийте сковороду кришкою і підтримайте відбивні на маленькому вогні ще кілька хвилин. Так вони пропарити і стануть дуже м'якими.
-
Їжте відбивні з курячого філе гарячими. Приємного апетиту!