Проблема, чим нагодувати сім'ю на сніданок, є у багатьох жінок. Спробуйте приготувати смачний печінковий паштет рецепт читайте нижче. Бутерброди з паштетом з печінки стануть ситним сніданком для всіх членів сім'ї, а пиріг або млинчики з начинкою з паштету зберуть на вечерю всіх домочадців. Готуємо смачний паштет без витрат!
Інгредієнти для рецепта «Печінковий паштет рецепт»:
- Печінка свиняча або яловича - 400г
- Цибуля - 1 шт. (середньої величини)
- Морква - 1шт. (середньої величини)
- Молоко кип'ячене - 70 мл (1/3ст.)
- Сіль, перець, петрушка сушена - за смаком
- Масло вершкове - 80г
- Олія рафінована олія для обсмажування
Як приготувати «Печінковий паштет рецепт» в домашніх умовах
-
Обсмажити на олії цибулю, нашатковану дрібними кубиками.
-
Смажимо протягом декількох хвилин.
-
Додати натерту на середній тертці моркву.
-
Ще через кілька хвилин печінку, порізану на дрібні шматочки.
-
Додаємо сушену петрушку, сіль, перець.
-
Ще раз добре обсмажити, тут важливо не пережарити, інакше паштет буде не смачним.
-
Потім збити обсмажену печінку з овочами в кухонному комбайні.
-
Або пропустити все через м'ясорубку. Влити в масу гаряче молоко і додати вершкове масло.