Раніше це національне угорське блюдо готувалося як густий наваристий суп, зараз же Гуляш зі свинини найчастіше готують як друге блюдо і з овочевим або круп'яним гарніром. Хоча вже навряд чи хтось згадає, що саме угорці придумали це блюдо, наскільки гуляш став популярним у нас в країні. Смачний гуляш, готуємо просто самі!
Інгредієнти для рецепта «Гуляш зі свинини»:
- Свинина (м'якоть) - 700г
- Жир свинячий - 40г
- Борошно - 20г
- Цибуля - 100г
- Часник - 1 зубчик
- Сіль і перець горошком - за смаком
- Томатна паста - 2ст.л.
Як приготувати «Гуляш зі свинини» в домашніх умовах
-
М'якоть свинини порізати кубиками.
-
Обсипати борошном, посолити.
-
Обсмажити на розпеченому свинячому жирі до утворення рум'яних кірочок.
-
Перекласти м'ясо зі сковороди в каструлю.
-
Порізати кільцями і підрум'янити цибулю, додати його до м'яса.
-
Долити води - приблизно 800мл.
-
Під закритою кришкою на повільному вогні гасити до м'якості м'яса.
-
В кінці приготування додати роздавлений часник, червоний перець, томатну пасту.
-
Подавати гуляш до столу прийнято з салатом зі свіжих овочів, макаронами або картопляному пюре.
-
Приємного апетитна