Пропоную вашій увазі рулет, який завжди виходить (сирим ніколи не був!!!). Змітається зі столу відразу ж, абсолютний фаворит!!!
Інгредієнти для рецепта «Рулети з телятиною і грибами»:
- часник - 2 зубчики
- червоний солодкий перець - 2 шт.
- волоські горіхи - 2 ст. л.
- баклажани - 2 шт.
- петрушка - 0,5 пучка
- телятина - 200 г
- сіль, перець
- кріп - 0,5 пучка
- печериці - 100 г
- цукіні - 2 шт.
- рослинна олія - 4 ст. л.
Як приготувати «Рулети з телятиною і грибами» в домашніх умовах
-
Овочі вимити. Перці розрізати навпіл, видалити серцевину. М'якоть нарізати тонкими поздовжніми смужками. Баклажани і цукіні, не очищаючи, нарізати тонкими поздовжніми пластинами. Баклажани викласти на тацю, рясно посипати сіллю і відставити на 30 хв. Потім промити теплою проточною водою і обсушити.
-
Приготувати начинку. М'ясо вимити, обсушити і нарізати маленькими шматочками. Гриби вимити і нарізати тонкими пластинами.
-
У сковороді розігріти 2 ст. л. рослинного масла і обсмажити м'ясо, 5 хв., додати гриби і готувати ще 8 хв.
-
Покласти в чашу блендера м'ясо, гриби і горіхи. Розмолоти до однорідної маси. Посолити і поперчити за смаком, перемішати.
-
Часник очистити і дрібно порубати. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Додати часник і зелень в приготований фарш, перемішати.
-
Покласти по одній пластині баклажани і цукіні так, щоб вони трохи заходили один на одного. На один кінець покласти по 3-4 смужки перцю і 1 ст. л. фаршу. Згорнути рулетом
і закріпити зубочистками. Так само приготувати рулети з решти інгредієнтів. Збризнути рулети залишилися олією і запекти на решітці гриля, по 4 хв. з кожного боку.