Сьогодні я пропоную вам приготувати биточки, теж запечені в смужках листкового тіста. І ефектно, і святково, і дуже смачно!
Інгредієнти
Інгредієнти для рецепта «Битки святкові рецепт з фото»:
- Фарш свинячо-яловичий
- Цибуля зелена 1.0 пучок
- Масло вершкове 50.0 г
- Тісто листкове 500.0 г
Як приготувати «Битки святкові рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Змішати фарш з цибулею, посолити, поперчити, розділити на 8 частин. З фаршу зробити коржики, на середину кожної викласти шматочок вершкового масла і зелень.
-
Сформувати биточки, обваляти їх у панірувальних сухарях.
-
Злегка обсмажити биточки на добре розпеченій сковороді, перекочуючи з бочка на бочок, щоб утворилася рум'яна кірочка. Усередині вони повинні залишатися напівсирими.
-
Поки биточки остигають, нарізаємо смужки листкового тіста. У даному випадку дуже зручно працювати ножицями.
-
Биточки обмотуємо смужками листкового тіста і відразу відправляємо в добре розігріту духовку, можна під гриль на 10-15 хвилин. Тісто має стати ніжно-золотистим, а битки повністю прожаритися і зберегти соковитість.
-
Гарнірувати краще легким овочевим салатом. СМАЧНОГО!