Цікаве кисло-солодке блюдо. Дуже пікантне .. віддалено нагадує лечо і м'ясо. Це варто спробувати хоча б один раз. Пропоную вам свій рецепт з фото свинини по-китайськи.
Інгредієнти для рецепта «Свинина по-китайськи рецепт з фото»:
- Свиняча шия 350.0 г
- Цукор пісок 5.0 г
- Імбир свіжий 1.0 ч.л
- Ананаси консервовані 200.0 г
- Крохмаль картопляний 15.0 г
- Соєвий соус 50.0 мл
- Олія соняшникова 40.0 мл
- Перець солодкий помаранчевий 1.0 шт
- Оцет рисовий 2 ст л
- Жовток сирої 1 шт
- Кетчуп 2 ст л
Як приготувати «Свинина по-китайськи рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Ось інгредієнти. Перець брати краще кольоровий для краси, і імбир не забудьте.
-
Перці нарізаємо однаковими квадратиками. Ананас у мене вже нарізаний консервований.
-
М'ясо нарізати на маленькі шматочки. Додати в м'ясо жовток і трохи крохмалю (1 ст. Ложка) і соєвого соусу, трохи присолити. Перемішати і відкласти для марінаціі на 20-30 хв.
-
Потім м'ясо обвалать в крохмалі і обсмажити на сильному вогні в олії з усіх боків. Для цього підходить сковорода вок або фритюрниця. Я обжарила у звичайній сковороді. Обсмажене м'ясо викласти на серветку, щоб прибрати зайве масло. Тепер створимо соус до м'яса. У розігріту, розпечену сковороду додати трохи олії і швидко обсмажити нарізаний соломкою імбир. Потім туди ж відправити перці і злегка обсмажити. Як тільки перці перестануть * шипіти *, додамо ананаси і також злегка обсмажити. Далі працюємо швидко - наливаємо оцет - перемішуємо, насипаємо цукор - перемішуємо, додамо кетчуп - перемішуємо. Тепер соус затягуємо крохмальної водою (вода і крохмаль - 1:1), не багато - 2 ст. ложки.
-
Додамо до соусу м'ясо і перемішаємо. Дамо прогрітися, і страва готова. Дуже цікавий смак! Спробуйте!