» » » Тушкована яловичина рецепт з фото

Тушкована яловичина рецепт з фото

Оцінка 4 з 5
Цей рецепт називається * яловичина по-полоніскі *. Готується відносно швидко. Яловичина виходить соковитою і апетитною.
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «Тушкована яловичина рецепт з фото»:

  • Яловичина м'якоть 500.0 г
  • Олія соняшникова 40.0 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Капуста белокочаная 1 шт
  • Томатна паста 2 ст л

Як приготувати «Тушкована яловичина рецепт з фото» в домашніх умовах

  1. Не турбуйтеся, якщо вам не вдалося купити молоду або духову яловичину. У цьому рецепті це не грає великої ролі. Отже, нам потрібні яловичина, цибуля і виделок капусти. Також знадобиться томатна паста, яку можна замінити свіжими помідорами.
  2. М'ясо очистити від плівок і нарізати на плоскі шматочки. Якщо яловичина стара, нарізаємо тонший. Потім відбити шматочки з двох сторін і зробити надріз по краях (це щоб при смаженні м'ясо не скукожівается).
  3. Відбиті шматочки посолити і посипати свіжомеленим перцем.
  4. Потім ці шматочки обсмажити на олії на середньому вогні по півхвилини з кожного боку. Не треба зажарювати їх до скориночки. Капусту нашаткувати локшиною.
  5. Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії до прозорості. Додати кавову ложку меленої червоної паприки, швидко перемішати і зняти з вогню каструлю.
    Тепер, починаючи з капусти, укладаємо м'ясо і капусту шарами, на кожен шар капусти укладаємо трохи томатної пасти або нарізаних помідорів. Зверху покладіть 1-2 шматочки яловичини (щоб легше потім було перевірити готовність м'яса). Залити водою, але не до верху - залиште 1-2 см у краю каструлі без води.
    Ставимо на вогонь. Як закипить, вогонь зменшити. Як бачите, капуста дала свій сік (тому не треба наливати води до верху). Готувати за часом рівно стільки, скільки треба приготуватися капусті. Для вірності спробуйте верхній шматок м'яса (він повинен бути вже готовий). Ось так виглядає готову страву.Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії до прозорості. Додати кавову ложку меленої червоної паприки, швидко перемішати і зняти з вогню каструлю.
    Тепер, починаючи з капусти, укладаємо м'ясо і капусту шарами, на кожен шар капусти укладаємо трохи томатної пасти або нарізаних помідорів. Зверху покладіть 1-2 шматочки яловичини (щоб легше потім було перевірити готовність м'яса). Залити водою, але не до верху - залиште 1-2 см у краю каструлі без води.
    Ставимо на вогонь. Як закипить, вогонь зменшити. Як бачите, капуста дала свій сік (тому не треба наливати води до верху). Готувати за часом рівно стільки, скільки треба приготуватися капусті. Для вірності спробуйте верхній шматок м'яса (він повинен бути вже готовий). Ось так виглядає готову страву.
  6. Ось і все. На гарнір картопля будь, рис або що ви самі захочете А можна і просто так їсти - без гарніру. Пригощайтеся!
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent