» » » Яловичина в горщечках рецепт з фото

Яловичина в горщечках рецепт з фото

Оцінка 4 з 5
Абсолютно новий спосіб приготування яловичини. Я впевнена, що це блюдо мало хто пробував. У нас воно називається * чОвлент *. Мій рецепт з фото вам покаже, як можна приготувати смачне і ситне блюдо з яловичини.
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «Яловичина в горщечках рецепт з фото»:

  • Яловичина м'якоть 500 гр
  • Цибуля ріпчаста 2.0 шт
  • Квасоля суха 0,5 л
  • Перловка 0,4 л
  • Морква 3 шт
  • Помідор свіжий 2 шт

Як приготувати «Яловичина в горщечках рецепт з фото» в домашніх умовах

  1. Пам'ятаю, коли я працювала при Союзі, то на обід бігла в найближчу їдальню і замовляла дешеве блюдо в горщику. Потім намагалася його швидко з'їсти і назад на роботу. Але куди там швидко!! Гаряче блюдо з духовки обпікало і не давало поспішати. Чим воно так популярно було і є? А що тут дорого? Яловичина, перловка, квасоля? Але зате як смачно! Отже, нам потрібна яловичина (будь-яка), квасоля, попередньо замочений на ніч, перловка - теж замочена, цибулю і моркву. Помідор або томатна паста-це вже як вам подобається.
  2. Тепер про горщики. Як правило, яловичину в горщиках готують в порційних горщиках. Але у мене немає порційних, та й не полювання з ними возитися. У мене є один великий на три літри або ж вогнетривка каструля на шість літрів.
  3. У горщик складаємо трохи жиру, подрібнену цибулю, посипаємо паприкою, потім нарізану яловичину і додамо трохи води, щоб м'ясо плавало. Ставимо в гарячу духовку на 180 градусів на 30 хв.
  4. Тепер в горщик ще додамо квасоля, перловку, подрібнений помідор, подрібнену моркву. Тепер додайте свої улюблені спеції і сіль з перцем. Можна кинути гострий перчик (це взагалі супперр!), Можна лаврушку, можна ще улюблених овочів (кабачок, цукіні). Заливаємо водою майже до верху. Не забувайте - перловка і квасолю ще разбухнут і їм треба місце в горщику. Слідкуйте, щоб не вийшло, що у вас википатиме бульйон в духовці. Те, що ви бачите на фото - це наочний посібник. На цей горщик у мене пішло стільки продуктів, скільки я вказала в інгредієнтах. Закриваємо кришкою і назад в гарячу духовку на 50-60 хв.
  5. Спробуйте м'ясо через 60 хвилин. Воно має бути готове. Ось тут яловичина виходить м'якою, ніжною, просто розвалюється! Перловка розбухла, і у вас вийшло густе блюдо з невеликою кількістю бульйону.
    Пробуйте! Це смачно!
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent