Свинина з кабачками - це дуже смачно! Рецепт з якимись застереженнями можна віднести до китайської кухні - все готується просто і швидко. Втім, дивіться рецепт з фото і переконуйтеся самі: приготувати смачний обід дуже просто!
Інгредієнти для рецепта «Свинина з кабачками рецепт з фото»:
- Свиняча шия 350 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Олія соняшникова 1-2 ст.л.
- Кабачки 1 шт.
- Суміш перців за смаком
Як приготувати «Свинина з кабачками рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Це так смачно, що навіть незрозуміло. А чому, власне, смачно?))))) І справді, чому? Продукти використовуються самі звичайні. Який саме шматочок м'яса вибрати, вирішувати, звичайно, Вам. Але у нас в сім'ї люблять шию свинячу. Причому, чоловік і син вибирають шматочки "з жирком", а я ... а я не знаю, що люблю) Їм те, що дістається)))))
Кабачок я взяла невеликий, а от цибулі можна і більше (якщо Ви любитель цибульки, звичайно!).
Кабачок я взяла невеликий, а от цибулі можна і більше (якщо Ви любитель цибульки, звичайно!).">
-
М'ясо моєму, обсушує від зайвої вологи і нарізаємо. Я порізала ось такими невеликими шматочками. Відправляємо свинину на розпечену сковороду. Я обсмажувала на повільному вогні. До рум'янцю м'яса, це близько 10-15 хвилин.
-
У цей час нарізаємо овочі.
Я знаю, що в таких експрес-рецептах в китайському стилі прийнято овочі нарізати дрібно. Вірніше, тонко! Тонкими пластинками, тонкими кільцями ... Але мені так не подобається! Я хочу, щоб зберігався смак і аромат овоча! Нехай він не перетвориться на тонку ганчірочку) Загалом, на свій смак нарізала овочі приблизно такими ж шматочками, як і м'ясо.
-
Овочі викладаємо в сковороду до м'яса. І обсмажуємо приблизно кілька хвилин. Тепер наливаємо соєвий соус, робимо вогонь сильним. І швидко обсмажуємо все разом!
На цьому ж етапі потрібно додати перець. Багато перцю! На мій погляд, таке блюдо повинне бути добре перчене. Відмінно було б використовувати перець чилі, нарізаний дрібними пластинками.
Я дуже люблю китайський стиль обсмажування. І незважаючи на те, що у мене немає сковороди вок, я його часто застосовую. На сильному вогні, в соєвому соусі обсмажування йде значно швидше. І Ваші продукти ніколи не залишаться сирими! Мало того, завдяки соєвому соусу, блюдо придбає апетитний карамельний колір.
-
Готову свинину з кабачками можна подавати до столу!
Ми з чоловіком їли тільки зі свіжою зеленню. Син ще зажадав макарони на гарнір) Тут варіантів подачі багато! Але одне я знаю точно - це неймовірно смачно!!