» » » М'ясо, тушковане в томатному соусі з феттучини

М'ясо, тушковане в томатному соусі з феттучини

Оцінка 4 з 5
Макарони з томатним соусом, та ще з м'ясом - це одне з улюблених страв і м'ясоїдів, і любителів макаронів. Феттучини з м'ясом в томатному соусі, дуже смачне, до того ж, дуже легка у приготуванні страва. Для рецепту підійде будь нежирне, навіть жорстке м'ясо, в кінці приготування воно стане м'яким і соковитим, завдяки соусу в якому воно тушкувалось. Таке м'ясо можна приготувати про запас, воно добре зберігається в холодильнику, не втрачаючи смакових якостей, а вам буде потрібно тільки зварити макарони, підігріти м'ясо і швидкий обід готовий. Томатний соус для рецепта вибирайте на свій смак: кисло-солодкий, гострий, пряний або свій домашній , приготований на зиму (мені подобається соус «Херсонський» або «Краснодарський»). Італійські феттучини візуально нагадують нашу локшину, але за структурою вони трохи щільніше, тому дуже добре поводяться в соусі
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «М'ясо, тушковане в томатному соусі з феттучини»:

  • 50 мл рослинного масла
  • 600 г м'яса
  • сіль
  • мелений перець
  • 2 лаврових листа
  • 1 велика цибулина
  • 250 г томатного соусу
  • 1 ч. л. суміші сушених італійських трав
  • 1 ч. л. сушеної червоної паприки
  • 200 г феттучини

Як приготувати «М'ясо, тушковане в томатному соусі з феттучини» в домашніх умовах

  1. Розігрійте в сковороді рослинне масло.
  2. М'ясо наріжте кубиками середнього розміру, приблизно 3-4 см і викладіть в гаряче масло, трохи посоліть, поперчіть (з урахуванням того, що в соусі є сіль та інші спеції), додайте лавровий лист, перемішайте, обсмажуйте, не накриваючи кришкою, поки не випарується майже вся рідина. М'ясо не повинно обжарюватися до скориночки.
  3. Цибулю наріжте кубиками або півкільцями, додайте до м'яса, обсмажуйте, поки цибуля не стане м'яким.
  4. Коли цибуля злегка обсмажиться, вийміть лавровий лист, додайте томатний соус, сушені трави для м'яса, трохи бульйону або води, щоб вона покрила м'ясо, накрийте кришкою і на самому маленькому вогні тушкуйте до готовності 30-60 хвилин.
    Слідкуйте, щоб під час приготування, м'ясо було покрито соусом, при необхідності додайте гарячої води.
    Готовність перевірте вилкою, вона повинна легко проткнути шматочок м'яса.
  5. Поки гаситься м'ясо, у великій широкій каструлі воду доведіть до кипіння і зваріть феттучини протягом 8 хвилин (дивіться на упаковку), злийте воду.
    Макарони перемішайте з м'ясом, щоб просочилися соусом, розкладіть в порційні тарілки і прикрасьте зеленню.
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent