Інгредієнти:
• Свіжа яловичина або свинина - 0,5 кг
• Печериці - 0,3кг
• Сир Гауда або Пармезан - 0,3кг
• Майонез среднекалорийный - 0,2кг
Готуємо:
• Посоліть і відбийте м'ясо з обох сторін. Цибулю наріжте півкільцями і злегка обсмажте в рослинному маслі. Печериці порізати тонкими пластинами і посмажте на сковорідці в олії, що залишилася після лука.
• В глибоку форму викладіть м'ясо (не забудьте поперчити і посолити), на нього шар печериць і, завершальним шаром, покладіть цибулю.
• Намалюйте зверху густу сіточку з майонезу і поставте в духовку. Запікається таке м'ясо близько 40 хвилин при температурі 170 o с. Після чого вийміть форму з духовки і щедро посипте м'ясо сиром. Для утворення рум'яної скоринки поставте м'ясо в духовку ще на 15 хвилин.
Приємного всім апетиту!