» » » Рецепт м'яса по-французьки

Рецепт м'яса по-французьки

Оцінка 4 з 5
Інгредієнти:

• Свіжа яловичина або свинина - 0,5 кг
• Печериці - 0,3кг
• Сир Гауда або Пармезан - 0,3кг
• Майонез среднекалорийный - 0,2кг

Готуємо:

• Посоліть і відбийте м'ясо з обох сторін. Цибулю наріжте півкільцями і злегка обсмажте в рослинному маслі. Печериці порізати тонкими пластинами і посмажте на сковорідці в олії, що залишилася після лука.
• В глибоку форму викладіть м'ясо (не забудьте поперчити і посолити), на нього шар печериць і, завершальним шаром, покладіть цибулю.
• Намалюйте зверху густу сіточку з майонезу і поставте в духовку. Запікається таке м'ясо близько 40 хвилин при температурі 170 o с. Після чого вийміть форму з духовки і щедро посипте м'ясо сиром. Для утворення рум'яної скоринки поставте м'ясо в духовку ще на 15 хвилин.

Приємного всім апетиту!
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent