Смачна страва для будь-якого свята. Як зробити фаршированих кальмарів? Рецепт фаршированих кальмарів з фото дивіться тут.
Інгредієнти для рецепта «Кальмари фаршировані рецепт з фото»:
- Кальмари 4.0 шт
- Креветки очищені 300.0 г
- Картопля 1.0 шт
- Олія оливкова 50.0 г
- Вершки ~ 10% 250.0 г
- Часник часточки 2.0 шт
- Помідори червоні 4.0 шт
- Петрушка
- Базилік свіжий зелений
- Яєчний жовток
Як приготувати «Кальмари фаршировані рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Цей рецепт фаршированих кальмарів саме для тих, хто горілку пити не буде, а буде соредотачіваться тільки на вині, т.е для виняткового меншини, але про них теж треба подумати)))
-
Спочатку почистили кальмарів. До речі, шкурку знімаємо з них, коли вони ще свіжі. Відокремили від тушок щупальця і не викидаємо їх, вони нам ще знадобляться.
-
Поставили відварювати картоплю, обов'язково в шкірці.
-
Щупальця кальмарів варимо 3 хвилини в кип'яченій воді, потім обсушуємо.
-
Надрізаємо помідори, обдаємо їх окропом, очищаємо від шкірки і дрібно ріжемо.
-
Щупальця і креветок рубаємо.
-
Жовтки солимо, перчимо і злегка збиваємо.
-
У посуді заважаємо розчавлену картоплину, яйця, креветки, щупальця кальмарів і дрібно порізаний базилік. Наповнюємо (фаршируємо) цією сумішшю тушки кальмарів і защипуємо дерев'яною зубочисткою.
-
Розігріваємо сковорідку з оливковою олією і обсмажуємо пару часточок часнику, які потім викидаємо. Зменшуємо вогонь на мінімум і кладемо підготовлених кальмарів, залишаємо їх так на 30 хвилинок обжарюватися.
-
Під кінець додаємо помідори з петрушкою, заливаємо вершками, даємо ще трохи покипіти і фаршировані кальмари готові.
-
Приємного апетиту! Вам сподобається рецепт "кальмари фаршировані".