Інгредієнти для приготування :
• 200 грамів спагетті
• 600 г фаршу свинини або яловичини
• Трохи солі
• Два зубчики часнику
• Дві цибулини
• Чотири помідори
• Зелень петрушки або базиліка
• Чорний перець
І так приступаємо:
• Починаємо з приготування соусу. Миємо помідори і робимо в них хрестоподібні надрізи. Потім кип'ятимо в маленькій каструлі воду і опускаємо в неї на хвилину помідори. Тепер знімаємо з помідор шкіру і подрібнюємо їх за допомогою блендера в пюре. Чистимо цибулю шаткуємо його дрібно, а потім миєму зелень теж дрібно рубаємо її.
• Розігріваємо сковорідку на оливковій олії і обсмажуємо в ній очищених і порізаних два зубчики часнику разом з цибулею близько трьох хвилин. Тепер додаємо туди фарш і смажимо його помішуючи п'ять хвилин. Після цього додаємо до фаршу подрібнені томати, перець і сіль, все перемішуємо, накриваємо кришкою і готуємо приблизно сім хвилин при слабкому кипінні.
• Після цього вимикаємо вогонь, додаємо свіжу зелень, перемішуємо і накриваємо кришкою. Тепер підігріваємо в каструлі воду, солимо її і варимо в неї десять хвилин спагетті. Потім відкидаємо їх на друшляк, ложем в тарілку. Виливаємо зверху отриманим соусом, посипаємо листям базиліка і подаємо до столу.