Локшина домашня завжди була і залишиться смачною, її бажано подавати до курячих бульйонів. Діти локшину люблять з цукром, з сиром, пропоную рецепти з фотографіями. Якщо у вас є час, приготуйте смачний рецепт локшина домашня. Вона сильно відрізняється від магазинної локшини, набагато м'якше і приємніше на смак. Локшина домашня кращий варіант для бульйону з курки. Пропоную смачні рецепти з фотографіями.
Інгредієнти для рецепта «Локшина домашня»:
- Борошно - 1 склянка
- Яйця - 2 штуки
- Сіль
- Вода - 50 мл
Як приготувати «Локшина домашня» в домашніх умовах
-
Борошно просіяти і насипати в миску, вибити яйця, додати сіль і воду.
-
Тісто замісити легко, місити до тих пір, поки не буде липнути до рук.
-
Тісто замісили, залиште на 20 хвилин відпочити.
-
Розкачати тісто у великі млинці, посипати борошном.
-
Тісто згорнути в трубочку, тільки перед цим добряче посипати борошном і розрізати на шматочки.
-
Знову посипати борошном і покласти, щоб підсохла локшина. Або відразу варити.
-
Приємного апетиту!