Лагман по узбецьки страву з баранини з овочами, це смачна і ситна їжа. Це блюдо схожий на суп, але все ж лагман - друге блюдо. Пропоную рецепт з фото. Смачний рецепт узбецької кухні рекомендую приготувати на друге. Лагман по узбецьки страва з локшини, баранини і безлічі овочів, баранину можна замінити яловичиною. Дивіться рецепти з фотографіями лагман по узбецьки.
Інгредієнти для рецепта «Лагман по узбецьки»:
- Для тіста:
- Яйця - 1 штука
- Сіль
- Борошно - 2 склянки
- Рослинне масло - 15 грам
- Для страви:
- Помідори - 3 штуки
- Баклажан - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелена цибуля - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Капуста - 1 качан
- Петрушка пучок
- Перець пекучий - 1 штука
- Рослинна олія - 50 мл
- Приправи
- Часник - 2 зубці
- М'ясо - 800 грам
Як приготувати «Лагман по узбецьки» в домашніх умовах
-
Процес приготування. Яйця збити, влити до борошні, додати сіль і воду.
-
Замісити тісто на локшину, розкачати в блін, порізати смужками і покласти підсихати.
-
М'ясо помити, зрізати жир і порізати шматочками.
-
Овочі все помити і підготувати до приготування страви.
-
Помідори і перець залити гарячою водою і зняти шкірку.
-
Порізати помідори і перець на шматочки.
-
Моркву порізати соломкою, баклажани кубиками, капусту нашаткувати дрібно.
-
Цибулю порізати півкільцями.
-
М'ясо обсмажити на рослинному маслі в сковороді, додати цибулю. Перекинути все у великий казан і покласти порізані овочі, накрити кришкою, тушкувати 40 хвилин.
-
Підготуйте приправи і часник.
-
Овочі потушились, додайте приправи, сіль, часник, додайте трохи води і готуйте ще 10 хвилин на маленькому вогні.
-
Тісто на вермішель підсохло, закип'ятити воду, підсолити і зварити локшину.
-
Розкладіть локшину по тарілках.
-
Зверху залийте м'ясом з овочами і посипте зеленню. Приємного апетиту!