Смачні рецепти, соус для макаронів можна придумати з будь-яких продуктів, які у вас є в холодильнику. Ми пропонуємо вершковий соус з грибами і беконом. Дивіться рецепти з фото. Соус для макаронів, звичайне блюдо, яке можна урізноманітнити різними компонентами. Макарони без соусу не звично їсти, тому рекомендую приготувати соус для макаронів з печерицями і беконом. Дивіться рецепти з фотографіями.
Інгредієнти для рецепта «Соус для макаронів»:
- Печериці - 250 грам
- Бекон - 205 грам
- Вершки - 1 стакан
- Сир твердий - 150 грам
- Зелень
- Сіль, перець
- Спагетті - 400 грам
- Рослинне масло - 30мл
Як приготувати «Соус для макаронів» в домашніх умовах
-
Процес приготування: Бекон порізати маленькими кубиками.
-
У сковороду влити олії.
-
Бекон обсмажити з усіх сторін 5 хвилин.
-
Печериці помити і нарізати шматочками.
-
Обсмажити гриби на сковороді до 10 хвилин.
-
Петрушку дрібно порізати.
-
Печериці просмажаться і виглядають так.
-
З'єднати в сковороді гриби і бекон, влити вершки.
-
Потріть сир твердий і додайте в сковороду.
-
Посолити, поперчити, перемішати.
-
Відварити спагеті і подавати з соусом. Приємного апетиту!