З макаронів можна приготувати багато смачних страв не тільки на свято чи свято, але і на кожен день. Спробуйте приготувати смачні фаршировані макарони. Макаронні вироби, в які вкладають фарш, називаються каннеллоні. Вони мають вигляд великих трубочок і продаються в магазинах разом з іншими макаронними виробами. Повірте мені, що готувати таке блюдо - це одне задоволення. Спробуйте і переконаєтеся в цьому.
Інгредієнти для рецепта «Фаршировані макарони»:
- Каннеллоні - двісті п'ятдесят грам.
- М'ясний фарш - п'ятсот грамів.
- Помідори - п'ятсот грамів.
- Цибуля ріпчаста - двісті грам.
- Часник - три зубчики.
- Сир твердий - сто п'ятдесят грамів.
- Масло рослинне - для обсмажування м'ясного фаршу.
- Перець мелений і сіль - за смаком.
- Вершкове масло - п'ятдесят грам.
- Борошно - три столові ложки.
- Молоко - один літр.
- Перець і сіль - за смаком.
Як приготувати «Фаршировані макарони» в домашніх умовах
-
Наріжте дрібно цибулю і часник. Зніміть з помідорів шкірку і наріжте їх невеликими кубиками. Розігрійте сковорідку і обсмажте на олії цибулю з часником. Коли вони знайдуть золотистий колір, додайте м'ясний фарш і добре його обсмажте.
-
Після цього додайте помідори, посоліть і поперчіть, потім смажте цей фарш протягом п'ятнадцяти хвилин.
-
Тепер саме час приготувати соус. Розтопіть вершкове масло, додайте до нього просіяне борошно і на маленькому вогні обсмажте. Влийте тепле молоко, додайте сіль і перець і варіть цей соус до консистенції густої сметани.
-
Твердий сир натріть на крупній терці. Мясним фаршем, попередньо охолодженим, заповніть каннеллони. Для запікання візьміть глибоку форму і викладіть половину приготованого соусу. У цей соус покладіть фаршировані макарони.
-
Вилийте зверху другу половину соусу і запікайте страву в духовці, розігрітій до температури сто вісімдесят градусів протягом тридцяти хвилин.
-
По закінченню цього часу, вийміть з духовки фаршировані макарони і посипте тертим сиром. Після чого відправте ще на п'ятнадцять хвилин у духовку.