» » » Картопля з грибами

Картопля з грибами

Оцінка 4 з 5

Готуємо просто смачні блюдо картопля з грибами


Варіантів як приготувати картоплю досить багато, якщо ви хочете урізноманітнити дане блюдо, то приготуйте картоплю з грибами.

Основні інгредієнти:
• Пів кілограма свіжих грибів (або 0,5 л солоних);
• Дві невеликі цибулини;
• Кілограм картоплі;
• Рослинна олія (без запаху);
• Сіль.

Процес приготування:
• Режим дрібно цибулю і обсмажуємо на невеликому вогні до зарум'янювання і м'якості. Вкладаємо обсмажену цибулю з сковороди або додаємо безпосередньо в сковороду до цибулі гриби.
• Якщо ви для приготування страви вирішили скористатися свіжими грибами, поріжте їх не дуже тонкими смужками. Якщо ви вибрали в якості заправки картоплі солоні гриби, можете їх не різати, якщо вони невеликих розмірів, якщо гриби будуть дуже великі, краще поріжте їх смужками. Щоб уникнути під час смаження солоних грибів їх "стреляния", промийте їх холодною водою.
• Гриби обсмажуйте на сильному вогні, постійно помішуючи їх. Закінчити смаження можна, коли волога повністю випарується, а на грибах з'явиться рум'яна кірочка.
• Обсмажуючи свіжі гриби окремо від цибулі, зливайте з'являється сік, щоб приготування відбувалося швидше. Надалі можна злитий сік використовувати для приготування соусів.
• Очищений картопля режим тонкими часточками (приблизно за пів сантиметра кожна часточка) і брусочками товщиною близько сантиметра. Щоб уникнути склеювання картоплі, промийте його водою.
• Обсмажені гриби виймаємо з сковорідки. Розігріваємо масло, що залишилося після обжарювання, якщо масла, що залишилося небагато, підлийте ще на стільки, щоб воно покривало дно сковорідки на сантиметр. У розігріте масло викладаємо порізану картоплю.
• Смажте картоплю на великому вогні до утворення рум'яної скоринки, сковороду кришкою накривати не треба. Після утворення на картоплі скоринки, ретельно переміщайте його, зменшіть вогонь до середнього рівня і смажте до остаточної готовності.
• За пару хвилин до приготування додайте в картоплю, цибулю, гриби і посоліть. Смажимо всю суміш 5 хвилин, вимикаємо вогонь і даємо потомитися картоплі з грибами хвилин десять.

Дуже просте смачне приготування страви картопля з грибами
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent