Картопля дуже смачний рецепт
Картопля має безліч рецептів. Бекон надає страві казковий димчастий аромат, а поєднання з болгарським перцем картопля виходить свіжого, насиченого смаку.
Основні інгредієнти:
• Бекон 330 грам;
• Жир від бекону 2 ст. ложки;
• Вершкове масло 1 ст. ложка;
• Цибуля 2 шт.;
• Зелений болгарський перець 1 шт.;
• Картопля 3 шт.;
• Чебрець пів чайної ложки;
• Сіль, перець (за смаком).
Процес приготування:
•Візьмемо велику сковороду і розігріємо в ній масло. Додамо бекон смужками і обсмажуємо до готовності. М'ясо повинно стати коричневого кольору. Далі зіллємо зі сковороди практично весь жир (залишаємо 2 столові ложки). Остудимо і бекон наріжемо.
• Картоплю очистимо, наріжемо навпіл і покладемо в каструлю з водою. Вода повинна повністю покрити бульби картоплі. Доводимо до кипіння на середньому вогні, після чого зменшуємо вогонь і залишаємо варитися 12 хвилин. Далі відкидаємо картоплю на друшляк, покласти назад в каструлю і заливаємо холодною водою. Після того, як картопля охолоне, наріжемо його кубиками в 1 см.
• Розігріваємо залишився в сковороді жир і додаємо 1 столову ложку вершкового масла. Кладемо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо його близько 5 хвилин до м'якості. Далі додамо нарізаний кубиками перець і залишимо ще на 3 хвилини. Додаємо чебрець, нарізану картоплю, сіль і перець. Все добре перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин, періодично помішуючи.
• Готову суміш перемішати з беконом і подавати на стіл.
Готуємо вдома картопля смачно і без витрат