Інгредієнти для приготування :
• Три картоплі
• 400 г курячої печінки
• Один ріпчасту цибулю
• Трохи оливкової олії
• Одне куряче яйце
• Одна столова ложка картопляного крохмалю
І так приступаємо:
• Чистимо картопля з цибулею. Картопля моєму та натираємо разом з цибулею на дрібну терку. Тепер моєму курячу печінку, очищаємо її від жив і подрібнюємо з допомогою блэндэра.
• Розбиваємо куряче яйце і ретельно його перемішуємо з картоплею і курячою печінкою. Кладемо до них ложку крохмалю й солимо за смаком. Розігріваємо сковорідку, і кладемо на неї по одній столовій ложці печінкову масу.
• Обсмажуємо деруни з двох сторін, на середньому вогні під кришкою. Після цього їх можна подавати до столу як в теплому, так і в холодному вигляді разом зі сметаною.