Інгредієнти для приготування :
• Один кілограм картоплі
• 1 ріпчасту цибулю
• Чорний перець і сіль
• Одна столова ложка сметани
• 200 грам м'ясного фаршу
І так приступаємо:
• Чистимо картопля, моєму його і варимо у каструльці до повної готовності одну третю його частина. Розминаємо його в пюре в глибоку миску.
• Туди ж натираємо дрібної терткою решті картоплю і гарненько все перемішуємо. Потім додаємо в миску ложку сметани, перець і сіль. Знову все перемішуємо. Тепер чистимо ріпчасту цибулю, нарізаємо його кубиками й обсмажуємо в олії до золотистого кольору.
• Тепер додаємо його до м'ясного фаршу. Знову солимо й перчимо заважаємо до однорідності. Потім ліпимо з картопляного тіста коржа завбільшки з долоню і ложем на них трохи фаршу. Зверху кладемо тісто на фарш і скріплюємо його гарненько з боків.
• Тепер наливаємо в каструлю воду, ставимо її кип'ятиться на вогонь, солимо трішки і кладемо в неї вариться цеппеліни на 20 хвилин. Після цього дістаємо їх акуратно шумівкою, викладаємо на тарілку і подаємо до столу.