Інгредієнти для приготування :
• Сіль
• Картопля
• Червоний мелений перець
• Часник
• Вершкове масло
• Зелень
• Спеції
І так приступаємо:
• Ретельно моєму картоплю проточною водою, а потім надрізаємо хрестом не до кінця, щоб вона не розвалилася. Чистимо зубчики часнику, ріжемо їх на кілька частин і вкладаємо в надрізи в картоплі.
• Солимо картоплю, перчимо й посипаємо будь-якими на свій смак спеціями. Потім викладаємо його на фольгу, кладемо зверху шматочок вершкового масла і дуже щільно запечатываем фольгу. Ставимо картоплю в розігріту духовку на сорок хвилин.
• Після цього дістаємо готовий картопля з духовки, знімаємо фольгу і отгибаем куточки розрізів у нього з допомогою вилки. Розминаємо картоплю, а потім додаємо до нього будь-яку зелень, овочевий салат, солону рибку або сир і подаємо до столу.