Інгредієнти:
• Цибулина - 1шт
• Молоко - 2ст
• Помідор-2-3шт
• Червоне вино - 5ст.л.
• Картопля - 800г
• Фарш будь-якої: баранина, свинина, яловичина - 500г
• Сир тертий - 100г
• Перець - 1шт
• Сіль - додайте за смаком
Приготування:
Для початку помийте картоплю, очистіть її і варіть на невеликому вогні до готовності, додайте сіль за смаком. З готової картоплі зробіть пюре, додайте підігріте, але не кип вершкове масло і молоко. Цибулю дрібно нашаткувати і перемішати з фаршем, поки не утвориться однорідна маса, обсмажте цей фарш на сковорідці приблизно 8-9 хвилин. Під час обсмажування додавайте сіль, вино та інші спеції за смаком. Розділіть пюре на дві рівні частини. Одну викладіть на деко, змащене маслом. Просыпьте цей шар сиром, потім викладіть фарш. Викладіть що залишився пюре на фарш і прикрасьте перцеми помідорами. Страву треба випікати в духовці при температурі 200оС, протягом години.
Приємного апетиту!