Інгредієнти:
• Картопля - 1кг
• Цибуля - 2шт
• Морква - 1шт
• Томатна паста - 2 ст. ложки
• Олія рослинна - 2 ст. ложки
• Приправа до картоплі - 2 ст. ложки
• Філе куряче - 300г
• Сіль
Приготування:
• Картопля очищається і після ретельного промивання нарізають на шматки.
• Морква очищена і помита крупно натирається.
• Ріпчасту цибулю нарізується дрібної крихтою.
• Куряче філе нарізується пластинами.
• М ’ ясо та овочі викладаються в рукав, додається олія рослинна, томатна паста, приправа до картоплі і сіль.
• Рукав опечатується і кілька разів струшується так, щоб вміст добре змішалося.
• У розігріту духовку до стандартної температури ставиться підготовлена курка з овочами на півгодини.
• Готова страва подається на порційних тарілках, попередньо посипається дрібно-січеною зеленню.
• Всього за півгодини виходить дуже смачне і ніжне блюдо. Приємного апетиту!