Існує кілька способів приготування цього безперечно корисного продукту. Розглянемо найбільш популярний традиційний метод, як варити гречку правильно, який в той же час один з найпростіших не потребують особливих енергетичних витрат.
Якщо гречка, а саме так правильно називається ця крупа по якості і чистоті викликає сумніви, слід попередньо її перебрати, видаливши ввсе зайве: лушпиння, не лущені зерна і можливо навіть невеликі камінчики. Однак якість гречки на сьогоднішній день найчастіше відповідає усім вимогам споживача і це немає необхідності.
Смачний рецепт як варити гречку це просто
Інгредієнти для рецепта «Як варити гречку»:
- Гречана крупа - 200 г.
- Фарш - 200 г.
- Рослинна олія - 3 ст. ложки
- Цибуля - 3 шт.
- Селера (сушена)
- Сіль
- Перець
Як приготувати «Як варити гречку» в домашніх умовах
-
Гречка відварюється до готовності в підсоленій воді, зайва рідина зливається.
-
Цибуля шинкуется і обсмажується в глибокій сковороді з рослинним маслом (попередньо розігріти!)
-
Додається фарш - все обсмажується.
-
В кінці додається чорний перець, сіль і селера - все перемішується.
-
Додається підготовлена гречка.
-
Все нудиться на слабкому вогні протягом 10 хвилин при закритій кришці.
-
Готова гречка з фаршем викладається на порційну тарілку, посипається подрібненою зеленню. Приємного апетиту!