Небагатьом відомо, що гречка є не тільки одним з найбільш корисних продуктів, але і постачальником гемоглобіну. Сьогодні гречка рецепт це найбільш популярний запит в інтернеті із загального числа запитів кулінарної тематики. Гречку використовують як гарнір, а також існує безліч самостійних страв з цієї крупи.
Інгредієнти для рецепта «Гречка рецепт»:
- Печінка - 500г
- Цибуля - 2шт
- Рослинна олія - 3 ст. ложки
- Крупа гречана - 300г
- Вершкове масло
- Молоко
- Вершки
- Спеції
- Мариновані огірки
- Сіль
- Перець
Як приготувати «Гречка рецепт» в домашніх умовах
-
Гречка відварюється традиційним способом з додаванням в кінці вершкового масла. Цибуля шинкуется і обсмажується до золотистого кольору на рослинній олії. Печінка промивається під проточною холодною водою і нарізати на маленькі шматочки, потім викладається в сковороду з обсмаженою цибулею. Все обсмажується кілька хвилин. Додаються вершки (можна сметану) і обережно перемішують. Закривається кришкою і гаситься на середньому вогні приблизно 30-35 хвилин. В кінці додається сіль, спеції. Подається: на одну сторону порційній тарілки викладається гречка, на іншу - тушкована печінка, кілька маринованих огірочка. Все посипається подрібненою зеленню. Приємного апетиту!