» » » Долма

Долма

Оцінка 4 з 5
Східним варіантом звичних для нас голубців є блюдо - долма, яке готується за аналогічною технологією, тільки замість капусти використовуються мариновані листя винограду, а фарш готується з баранини, а не з звичної для нас свинини.

Основні інгредієнти:
• Мариноване виноградне листя 20г;
• Фарш з баранини 150-200г;
• Кріп, петрушка.

Процес приготування:
• У приготуванні цієї страви є деякі тонкощі, які потрібно врахувати в кулінарному процесі.
• Не потрібно викладати долму з каструлі виделкою, висока ймовірність, що ви проткнете листя, а це призведе до витікання соку, що грають важливу роль в долма, завдяки соку фарш виходить ніжним.
• На кожен виноградний лист викладаємо необхідну порцію фаршу і загортаємо. Опускаємо долму в каструлю з підсоленою водою і тушкуємо близько двох годин.
• Готову страву посипаємо дрібно посіченою зеленню і подаємо до столу.
• На сході до долми подають мацоні з сіллю і часником, а також приправляють сметаною.
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent