Інгредієнти:
• Фарш мясний - 500г
• Цибуля ріпчаста - 2шт
• Олія рафінована - 5ст.л
• Круглий рис - 60г
• Морква - 1шт
• Яйце - 1шт
• Капуста - 200г
• Сіль
• Чорний перець
• Сметана - 200г
• Томатна паста - 2ст.л
• Вода
Готуємо:
• Відваріть рис і змішати його з фаршем. Посоліть, поперчіть. Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте кубиками і обсмажте на олії до прозорості цибулі.
• Капусту нашаткуйте дуже тонкою соломкою. Змішайте фарш, обсмажені цибулю і моркву, капусту. Вбийте в масу сире яйце і ще раз добре перемішайте.
• Сформуйте з отриманого фаршу невеликі котлетки і швидко обсмажте їх на розпеченому олії до рум'яності. Викладіть обсмажені голубці у форму для запікання.
• 2 склянки води, томатну пасту і сметану змішайте, щоб вийшов соус. Не забудьте посолити і поперчити заливку. За бажанням можна додати улюблену зелень.
• Залийте голубці отриманим соусом і запікайте в розігрітій до 180оС духовці близько 45 хвилин. Подавайте голубці відразу ж після приготування з картопляним пюре, поливши соусом.