Загрузка...

Торт бите скло

Смачний рецепт, торт бите скло, готують без випічки. Я його готую з різнокольоровими шматочками желатину і крекером. Дивіться рецепт з фото. Торт бите скло дуже смачний десерт, особливо влітку, коли спекотно, а ви виймаєте шматочок торта з холодильника і насолоджуєтеся його ніжним смаком. Торт бите скло з різнобарвним желе, дивіться рецепти з фотографіями.
Торт бите скло
+146
0
29 гру
Інгредієнти:
  • Цукор - 250 мл
  • Сметана -0,5 літра
  • Печиво - 250 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Желе - 3 пачки (з різним смаком)
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Желатин насипати в миску.

  • Крок 2

    Желатин залити водою, інструкція на упаковці.

  • Крок 3

    У гарячу воду в іншу посудину висипати желе.

  • Крок 4

    Води вливайте менше, ніж потрібно в інструкції. Перемішати віночком до повного розчинення.

  • Крок 5

    Так проробити з усіма квітами желе, жовтий, червоний, зелений. Розливати желе в плоскі тарілки або прочуханки, нам будуть потрібні кубики.

  • Крок 6

    У мисці змішати сметану і цукор.

  • Крок 7

    Збити до пишної маси і додати набряклий желатин, збивати міксером.

  • Крок 8

    Підготуйте печиво.

  • Крок 9

    Застиглий желатин порізати кубиками, його краще заливати на ніч перед приготуванням торта.

  • Крок 10

    Змішати крекер і желатин в одній мисці.

  • Крок 11

    Залити кремом зі сметани.

  • Крок 12

    Перемішати.

  • Крок 13

    У вас вийде така маса.

  • Крок 14

    Викладіть все на тарілку, надайте форму і прикрасьте ягодами.

  • Крок 15

    Торт поставити в холодильник на добу. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: