Торт бите скло

Смачний рецепт, торт бите скло, готують без випічки. Я його готую з різнокольоровими шматочками желатину і крекером. Дивіться рецепт з фото. Торт бите скло дуже смачний десерт, особливо влітку, коли спекотно, а ви виймаєте шматочок торта з холодильника і насолоджуєтеся його ніжним смаком. Торт бите скло з різнобарвним желе, дивіться рецепти з фотографіями.
Торт бите скло
+181
0
29 гру
Інгредієнти:
  • Цукор - 250 мл
  • Сметана -0,5 літра
  • Печиво - 250 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Желе - 3 пачки (з різним смаком)
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Желатин насипати в миску.

  • Крок 2

    Желатин залити водою, інструкція на упаковці.

  • Крок 3

    У гарячу воду в іншу посудину висипати желе.

  • Крок 4

    Води вливайте менше, ніж потрібно в інструкції. Перемішати віночком до повного розчинення.

  • Крок 5

    Так проробити з усіма квітами желе, жовтий, червоний, зелений. Розливати желе в плоскі тарілки або прочуханки, нам будуть потрібні кубики.

  • Крок 6

    У мисці змішати сметану і цукор.

  • Крок 7

    Збити до пишної маси і додати набряклий желатин, збивати міксером.

  • Крок 8

    Підготуйте печиво.

  • Крок 9

    Застиглий желатин порізати кубиками, його краще заливати на ніч перед приготуванням торта.

  • Крок 10

    Змішати крекер і желатин в одній мисці.

  • Крок 11

    Залити кремом зі сметани.

  • Крок 12

    Перемішати.

  • Крок 13

    У вас вийде така маса.

  • Крок 14

    Викладіть все на тарілку, надайте форму і прикрасьте ягодами.

  • Крок 15

    Торт поставити в холодильник на добу. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: