Загрузка...

Торт пташине молоко

Торт пташине молоко готують з ніжним суфле. Це виріб ми завжди готували на новий рік, пропоную покроковий рецепт з фото. Торт пташине молоко, як і олів'є з шампанським, завжди має бути на новорічному столі в нашій родині. Скоро будуть довгоочікувані свята, і я рекомендую приготувати торт пташине молоко. Порадувати себе, рідних і друзів смачним десертом. Дивіться рецепт з фотографіями.
Торт пташине молоко
+26
0
09 гру
Інгредієнти:
  • Згущене молоко - 120 грам
  • Борошно -120 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Масло вершкове - 50 + 250 +50 грам
  • Цукрова пудра - 60 грам
  • Чорний шоколад - 100 грам
  • Кислота лимонна - щіпка
  • Ванільний цукор - 1 упаковка
  • Цукор - 2 склянки
  • Агар-агар - 1 ст. ложка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. У розм'якшене масло, 50 грам додати цукрову пудру і ванільний цукор.

  • Крок 2

    Вибити яйце і перемішати.

  • Крок 3

    Додати борошно і замісити тісто.

  • Крок 4

    В глибоке деко, застелене пергаментним папером і змащений маслом нанести тонким шаром тісто. Випікатикать при 200 градусах не більше 10 хвилин, ставити в розігріту духовку. Деко беріть з роз'ємними бортиками.

  • Крок 5

    Збити 250 грам масла міксером, а потім додати згущене молоко і продовжити збивати.

  • Крок 6

    Корж випікся, його не можна перепекать, а то буде занадто сухий.

  • Крок 7

    Агар замочити у воді і поставити на газ, щоб закипіло. У вас вийде тягуча суміш (кисіль), всипати в каструлю цукор, перемішати. Поставити варити на газ, до утворення піни, приблизно п'ять хвилин.

  • Крок 8

    Відокремити білки від жовтків, потрібні білки. Збити міксером білки з сіллю в пишну піну, додати лимонну кислоту, перемішати. Миска повинна бути дуже глибокою. Знову збити, консистенція повинна бути такою, щоб не випала з миски.

  • Крок 9

    Не перестаючи збивати білки, влити гарячий агар, тонким струменем. Він моментально у вас підніметься, так, що з мискою не прогадаєте.

  • Крок 10

    А тепер введіть крем з масла і згущеного молока і перемішайте.

  • Крок 11

    У форму з коржем вилити суфле, розрівняти, постукати деко, щоб зайве повітря пішов, і поставити його в морозильну камеру на 20 хвилин.

  • Крок 12

    У тарілку покладіть шоколад і 50 грам масла, поставте його в мікрохвильовку або на водяну баню і перемішайте, все має бути одного кольору.

  • Крок 13

    Вийняти деко з морозилки і залити шоколадною глазур'ю, нагинаючи деко в різні сторони і поставити в морозилку на 20 хвилин.

  • Крок 14

    Ножем провести по краях листа, щоб відокремити шоколад від листа. А потім зняти бортики і порізати торт на порційні шматочки.

  • Крок 15

    Подавати до столу в охолодженому вигляді і зберігати його в холодильнику. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: