Торт пташине молоко

Торт пташине молоко готують з ніжним суфле. Це виріб ми завжди готували на новий рік, пропоную покроковий рецепт з фото. Торт пташине молоко, як і олів'є з шампанським, завжди має бути на новорічному столі в нашій родині. Скоро будуть довгоочікувані свята, і я рекомендую приготувати торт пташине молоко. Порадувати себе, рідних і друзів смачним десертом. Дивіться рецепт з фотографіями.
Торт пташине молоко
+30
0
09 гру
Інгредієнти:
  • Згущене молоко - 120 грам
  • Борошно -120 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Масло вершкове - 50 + 250 +50 грам
  • Цукрова пудра - 60 грам
  • Чорний шоколад - 100 грам
  • Кислота лимонна - щіпка
  • Ванільний цукор - 1 упаковка
  • Цукор - 2 склянки
  • Агар-агар - 1 ст. ложка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. У розм'якшене масло, 50 грам додати цукрову пудру і ванільний цукор.

  • Крок 2

    Вибити яйце і перемішати.

  • Крок 3

    Додати борошно і замісити тісто.

  • Крок 4

    В глибоке деко, застелене пергаментним папером і змащений маслом нанести тонким шаром тісто. Випікатикать при 200 градусах не більше 10 хвилин, ставити в розігріту духовку. Деко беріть з роз'ємними бортиками.

  • Крок 5

    Збити 250 грам масла міксером, а потім додати згущене молоко і продовжити збивати.

  • Крок 6

    Корж випікся, його не можна перепекать, а то буде занадто сухий.

  • Крок 7

    Агар замочити у воді і поставити на газ, щоб закипіло. У вас вийде тягуча суміш (кисіль), всипати в каструлю цукор, перемішати. Поставити варити на газ, до утворення піни, приблизно п'ять хвилин.

  • Крок 8

    Відокремити білки від жовтків, потрібні білки. Збити міксером білки з сіллю в пишну піну, додати лимонну кислоту, перемішати. Миска повинна бути дуже глибокою. Знову збити, консистенція повинна бути такою, щоб не випала з миски.

  • Крок 9

    Не перестаючи збивати білки, влити гарячий агар, тонким струменем. Він моментально у вас підніметься, так, що з мискою не прогадаєте.

  • Крок 10

    А тепер введіть крем з масла і згущеного молока і перемішайте.

  • Крок 11

    У форму з коржем вилити суфле, розрівняти, постукати деко, щоб зайве повітря пішов, і поставити його в морозильну камеру на 20 хвилин.

  • Крок 12

    У тарілку покладіть шоколад і 50 грам масла, поставте його в мікрохвильовку або на водяну баню і перемішайте, все має бути одного кольору.

  • Крок 13

    Вийняти деко з морозилки і залити шоколадною глазур'ю, нагинаючи деко в різні сторони і поставити в морозилку на 20 хвилин.

  • Крок 14

    Ножем провести по краях листа, щоб відокремити шоколад від листа. А потім зняти бортики і порізати торт на порційні шматочки.

  • Крок 15

    Подавати до столу в охолодженому вигляді і зберігати його в холодильнику. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: