Київський торт

Київський торт - популярний і смачний рецепт крихкого вироби з білкового тіста. Він ніжний на смак, готувати його потрібно з свіжих яєць. Дивіться рецепт з фото, і готуйте з нами. Київський торт - можна купити в кожному магазині, а я рекомендую вам спекти цей кулінарний шедевр. Від виду торта захоплює дух. Такі торти випікають з особливої нагоди, вони різні за змістом і формою, але мета у них одна. Київський торт круглої форми, пропоную рецепт з фотографіями.
Київський торт
+21
0
08 гру
Інгредієнти:
  • Горіхи кешью - 150 грам
  • Борошно - 50 грам
  • Яйця - 7 штук
  • Сіль - щіпка
  • Цукор - 50 грам
  • Для крему:
  • Молоко - 150 мл
  • Масло вершкове - 250 мл
  • Цукор - 150 грам
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Какао - 1 ст. ложка
  • Коньяк - 1 ст. ложка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Горіхи кешью очищені підсмажити на сковорідці на маленькому вогні 10 хвилин. Подрібнити горіхи, але не занадто дрібно, вони повинні відчуватися в тісті.

  • Крок 2

    В горіхи додати борошно і 50 грам цукру. Розмішати сухе тісто.

  • Крок 3

    Білки відокремити від жовтків.

  • Крок 4

    У білки додавати сіль і збивати міксером на піну.

  • Крок 5

    Змішати білкову масу з сухою, розділити на дві половини.

  • Крок 6

    Форму для запікання візьміть роз'ємну, застелити її пергаментним папером і вилити білкове тісто. Випікати два коржі при температурі 170 градусів півгодини, а потім сушити при температурі 150 градусів, ще 1,5 години. Ставити в гарячу духовку не відкривати, поки не спечеться корж.

  • Крок 7

    Коржі вийняти і покласти остивати, з тістом працюйте акуратно, воно дуже ніжне.

  • Крок 8

    Приготуємо крем. У каструлі збити яйце, додати цукор і влити молоко, розмішати і довести до кипіння. Кип'ятити на маленькому вогні 5 хвилин.

  • Крок 9

    Поставити крем остивати.

  • Крок 10

    Масло порізати на шматочки.

  • Крок 11

    Збити в пишну масу масло. З'єднати крем з маслом.

  • Крок 12

    Додати в крем коньяк, ванілін і перемішати. Розділити крем на дві половини. В одну додати какао і перемішати.

  • Крок 13

    Корж в середині змастити білим кремом. Зверху торт обмазати з усіх боків коричневим кремом.

  • Крок 14

    Посипати дрібними горіхами.

  • Крок 15

    Торт поставити в холодильник на кілька годин. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: