Загрузка...

Київський торт

Київський торт - популярний і смачний рецепт крихкого вироби з білкового тіста. Він ніжний на смак, готувати його потрібно з свіжих яєць. Дивіться рецепт з фото, і готуйте з нами. Київський торт - можна купити в кожному магазині, а я рекомендую вам спекти цей кулінарний шедевр. Від виду торта захоплює дух. Такі торти випікають з особливої нагоди, вони різні за змістом і формою, але мета у них одна. Київський торт круглої форми, пропоную рецепт з фотографіями.
Київський торт
+19
0
08 гру
Інгредієнти:
  • Горіхи кешью - 150 грам
  • Борошно - 50 грам
  • Яйця - 7 штук
  • Сіль - щіпка
  • Цукор - 50 грам
  • Для крему:
  • Молоко - 150 мл
  • Масло вершкове - 250 мл
  • Цукор - 150 грам
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Какао - 1 ст. ложка
  • Коньяк - 1 ст. ложка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Горіхи кешью очищені підсмажити на сковорідці на маленькому вогні 10 хвилин. Подрібнити горіхи, але не занадто дрібно, вони повинні відчуватися в тісті.

  • Крок 2

    В горіхи додати борошно і 50 грам цукру. Розмішати сухе тісто.

  • Крок 3

    Білки відокремити від жовтків.

  • Крок 4

    У білки додавати сіль і збивати міксером на піну.

  • Крок 5

    Змішати білкову масу з сухою, розділити на дві половини.

  • Крок 6

    Форму для запікання візьміть роз'ємну, застелити її пергаментним папером і вилити білкове тісто. Випікати два коржі при температурі 170 градусів півгодини, а потім сушити при температурі 150 градусів, ще 1,5 години. Ставити в гарячу духовку не відкривати, поки не спечеться корж.

  • Крок 7

    Коржі вийняти і покласти остивати, з тістом працюйте акуратно, воно дуже ніжне.

  • Крок 8

    Приготуємо крем. У каструлі збити яйце, додати цукор і влити молоко, розмішати і довести до кипіння. Кип'ятити на маленькому вогні 5 хвилин.

  • Крок 9

    Поставити крем остивати.

  • Крок 10

    Масло порізати на шматочки.

  • Крок 11

    Збити в пишну масу масло. З'єднати крем з маслом.

  • Крок 12

    Додати в крем коньяк, ванілін і перемішати. Розділити крем на дві половини. В одну додати какао і перемішати.

  • Крок 13

    Корж в середині змастити білим кремом. Зверху торт обмазати з усіх боків коричневим кремом.

  • Крок 14

    Посипати дрібними горіхами.

  • Крок 15

    Торт поставити в холодильник на кілька годин. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: