Торт зебра

Як відомо з багатьох джерел, що солодкі вироби прийшли із сходу і Франції. У них додавали мед, молоко, кунжут і були вони дуже смачні. Торт Зебра, смачний рецепт вироби, яке можна приготувати на свято. Пропоную рецепт з фото. Торт Зебра їх шоколадного і білого тіста, до нього готують ніжні сметанні або заварні креми. Торт на вигляд гарний і корисний, його можна подавати до чаю або кави. Пропоную покроковий рецепт з фотографіями, зебра торт зі сметанним кремом.
Торт зебра
+25
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Цукор - 1 склянка
  • Масло вершкове - 250 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Сметана - 2 склянки
  • Борошно - 350 грам
  • Розпушувач - 1,5 ст. ложки
  • Какао - 4 ст. ложки
  • Для крему:
  • Сметана - 2 склянки
  • Цукор - 160 грам
  • Ванільний цукор - 1 упаковка
  • Для глазурі:
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Молоко - 70 мл
  • Цукор - 100 грам
  • Какао - 4 ст. ложки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розм'якшене вершкове масло змішати з цукром. Додати яйця і перемішати міксером.

  • Крок 2

    Влити сметану і перемішати.

  • Крок 3

    Борошно змішати з розпушувачем і перемішати, додати в основне тісто.

  • Крок 4

    Розділити тісто на дві половини, в одну додати какао і перемішати.

  • Крок 5

    Форму для випікання змастити маслом, влити в середину ложку темного тіста.

  • Крок 6

    Наверх влити біле тісто.

  • Крок 7

    І по черзі вливати шоколадне тісто.

  • Крок 8

    І біле тісто.

  • Крок 9

    Так залити всю форму, поставити форму в духовку і випікати 30 хвилин при температурі 180 градусів.

  • Крок 10

    У мисці збити сметану з цукром і ванільним цукром, у вас вийде сметанний крем.

  • Крок 11

    Спечений корж охолодити і розрізати навпіл, намазати кремом.

  • Крок 12

    Накрити другим коржем.

  • Крок 13

    Приготувати глазур, масло розтопити, додати молоко, цукор і какао, варити, поки не загусне.

  • Крок 14

    Торт зверху змастити глазур'ю з усіх боків.

  • Крок 15

    Прикрасити на ваш розсуд, я посипала пудрою і полила гарячим шоколадом. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: