Загрузка...

Торт зебра

Як відомо з багатьох джерел, що солодкі вироби прийшли із сходу і Франції. У них додавали мед, молоко, кунжут і були вони дуже смачні. Торт Зебра, смачний рецепт вироби, яке можна приготувати на свято. Пропоную рецепт з фото. Торт Зебра їх шоколадного і білого тіста, до нього готують ніжні сметанні або заварні креми. Торт на вигляд гарний і корисний, його можна подавати до чаю або кави. Пропоную покроковий рецепт з фотографіями, зебра торт зі сметанним кремом.
Торт зебра
+20
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Цукор - 1 склянка
  • Масло вершкове - 250 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Сметана - 2 склянки
  • Борошно - 350 грам
  • Розпушувач - 1,5 ст. ложки
  • Какао - 4 ст. ложки
  • Для крему:
  • Сметана - 2 склянки
  • Цукор - 160 грам
  • Ванільний цукор - 1 упаковка
  • Для глазурі:
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Молоко - 70 мл
  • Цукор - 100 грам
  • Какао - 4 ст. ложки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розм'якшене вершкове масло змішати з цукром. Додати яйця і перемішати міксером.

  • Крок 2

    Влити сметану і перемішати.

  • Крок 3

    Борошно змішати з розпушувачем і перемішати, додати в основне тісто.

  • Крок 4

    Розділити тісто на дві половини, в одну додати какао і перемішати.

  • Крок 5

    Форму для випікання змастити маслом, влити в середину ложку темного тіста.

  • Крок 6

    Наверх влити біле тісто.

  • Крок 7

    І по черзі вливати шоколадне тісто.

  • Крок 8

    І біле тісто.

  • Крок 9

    Так залити всю форму, поставити форму в духовку і випікати 30 хвилин при температурі 180 градусів.

  • Крок 10

    У мисці збити сметану з цукром і ванільним цукром, у вас вийде сметанний крем.

  • Крок 11

    Спечений корж охолодити і розрізати навпіл, намазати кремом.

  • Крок 12

    Накрити другим коржем.

  • Крок 13

    Приготувати глазур, масло розтопити, додати молоко, цукор і какао, варити, поки не загусне.

  • Крок 14

    Торт зверху змастити глазур'ю з усіх боків.

  • Крок 15

    Прикрасити на ваш розсуд, я посипала пудрою і полила гарячим шоколадом. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: