Торт естерхазі

Торт естерхазі - для нас новий, але він досить популярний в Угорщині та Австрії. Його мигдальний смак з кремом, шоколадом приведе вас у захват. Дивіться покроковий рецепт з фото. Торт естерхазі - надзвичайно смачний десерт. Мигдально - шоколадний торт гідний бути головним на столі в день народження. Для торта використовують кілька сортів горіхів. Пропоную рецепт з фотографіями, торт естерхазі.
Торт естерхазі
+8
0
03 лис
Інгредієнти:
  • Борошно -50 грам
  • Яйце - 6 штук
  • Печиво, галети - 50 грам
  • Кориця - 0,5 ч. ложки
  • Сіль - щіпка
  • Цукор - 150 грам
  • Горіхи волоські (мигдаль) - 150 грам
  • Для крему:
  • Масло-100грам
  • Цукор-120грамм
  • Молоко - 250 мл
  • Крохмаль - 4 ст. ложки
  • Борошно - 3 ст. ложки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Горіхи подрібнити качалкою.

  • Крок 2

    Печиво можна подрібнити в блендері.

  • Крок 3

    Змішати в мисці горіхи, печиво, борошно і корицю.

  • Крок 4

    Білки відокремити від жовтків. Яйця повинні бути холодними, тоді добре збивати, додати сіль. Збити в пишну піну, а потім вводити цукор потроху і збивати.

  • Крок 5

    Ввести білки в суху суміш і перемішати.

  • Крок 6

    Тісто розділити на три частини. Роз'ємну форму застелити пергаментним папером. Змастити і вилити 1/3 тіста. Спекти три коржі, випікати при температурі 180 градусів, 15 - 20 хвилин.

  • Крок 7

    Коржі остудити.

  • Крок 8

    Приготуємо крем. Влити половину молока в миску, змішати з крохмалем і борошном, перемішати віночком.

  • Крок 9

    У каструлю влити молоко і закип'ятити, суміш молока з крохмалем, влити в кипляче молоко тонкою цівкою, і помішувати. Варити, поки не загусне, на маленькому вогні.

  • Крок 10

    Масло збити в іншій посудині в піну.

  • Крок 11

    Остиглу суміш влити тонкою цівкою в масло і збити міксером.

  • Крок 12

    Кремом змастити нижній корж, посипати горіхами.

  • Крок 13

    Скласти разом всі коржі і перемазати їх кремом, зверху рясно посипати горіхами.

  • Крок 14

    Поставити торт в холодильник на дві години просочитися. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: