Загрузка...

Торт естерхазі

Торт естерхазі - для нас новий, але він досить популярний в Угорщині та Австрії. Його мигдальний смак з кремом, шоколадом приведе вас у захват. Дивіться покроковий рецепт з фото. Торт естерхазі - надзвичайно смачний десерт. Мигдально - шоколадний торт гідний бути головним на столі в день народження. Для торта використовують кілька сортів горіхів. Пропоную рецепт з фотографіями, торт естерхазі.
Торт естерхазі
+9
0
03 лис
Інгредієнти:
  • Борошно -50 грам
  • Яйце - 6 штук
  • Печиво, галети - 50 грам
  • Кориця - 0,5 ч. ложки
  • Сіль - щіпка
  • Цукор - 150 грам
  • Горіхи волоські (мигдаль) - 150 грам
  • Для крему:
  • Масло-100грам
  • Цукор-120грамм
  • Молоко - 250 мл
  • Крохмаль - 4 ст. ложки
  • Борошно - 3 ст. ложки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Горіхи подрібнити качалкою.

  • Крок 2

    Печиво можна подрібнити в блендері.

  • Крок 3

    Змішати в мисці горіхи, печиво, борошно і корицю.

  • Крок 4

    Білки відокремити від жовтків. Яйця повинні бути холодними, тоді добре збивати, додати сіль. Збити в пишну піну, а потім вводити цукор потроху і збивати.

  • Крок 5

    Ввести білки в суху суміш і перемішати.

  • Крок 6

    Тісто розділити на три частини. Роз'ємну форму застелити пергаментним папером. Змастити і вилити 1/3 тіста. Спекти три коржі, випікати при температурі 180 градусів, 15 - 20 хвилин.

  • Крок 7

    Коржі остудити.

  • Крок 8

    Приготуємо крем. Влити половину молока в миску, змішати з крохмалем і борошном, перемішати віночком.

  • Крок 9

    У каструлю влити молоко і закип'ятити, суміш молока з крохмалем, влити в кипляче молоко тонкою цівкою, і помішувати. Варити, поки не загусне, на маленькому вогні.

  • Крок 10

    Масло збити в іншій посудині в піну.

  • Крок 11

    Остиглу суміш влити тонкою цівкою в масло і збити міксером.

  • Крок 12

    Кремом змастити нижній корж, посипати горіхами.

  • Крок 13

    Скласти разом всі коржі і перемазати їх кремом, зверху рясно посипати горіхами.

  • Крок 14

    Поставити торт в холодильник на дві години просочитися. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: