Торт графські руїни

Торт графські руїни - цікавий і смачний рецепт. Ніжне безе складають кулями і роблять натуральні руїни, тільки з кремом. Пропоную рецепт з фото. Торт графські руїни дуже цікаво готувати. З маленьких безе виходить красивий і смачний торт, у нього не шкодуйте горіхів, чим більше, тим смачніше. Пропоную смачний рецепт з фотографіями, торт графські руїни.
Торт графські руїни
+5
0
29 жов
Інгредієнти:
  • Цукор - 350 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Горіхи волоські - 1.5 склянки
  • Молоко - 150 мл
  • Масло вершкове - 400 грам
  • Сіль - щіпка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Жовтки відокремити від білків. Масло покласти, щоб розм'якло.

  • Крок 2

    Білки збити міксером з дрібкою солі в піну.

  • Крок 3

    Стакан цукру додати в білки і далі збити, поки не загусне.

  • Крок 4

    Деко застелити пергаментним папером, змастити маслом і викладати ложкою або кулінарним шприцом безе. Поставити в духовку безе на 1, 5 години при температурі 100 градусів випікати виріб, дверцята духовки не відкривати, безе сяде.

  • Крок 5

    Яєчні жовтки збити з рештою цукру.

  • Крок 6

    Додати молоко в яєчну суміш і перемішати.

  • Крок 7

    Поставити каструлю на плиту і варити, поки маса не загусне.

  • Крок 8

    Остиглу масу перемішати і додати масло, все збити міксером.

  • Крок 9

    У вас вийшов смачний крем.

  • Крок 10

    Горіхи подрібнити качалкою або порізати ножем, але не дуже дрібно.

  • Крок 11

    Спечене безе викласти на велику плоску тарілку і будемо складати шарами торт.

  • Крок 12

    На низ безе, змастити кремом.

  • Крок 13

    Посипати горіхами.

  • Крок 14

    Знову безе, крем і в такому порядку поки не закінчаться продукти.

  • Крок 15

    У вас вийде прекрасний торт. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: