Загрузка...

Торт графські руїни

Торт графські руїни - цікавий і смачний рецепт. Ніжне безе складають кулями і роблять натуральні руїни, тільки з кремом. Пропоную рецепт з фото. Торт графські руїни дуже цікаво готувати. З маленьких безе виходить красивий і смачний торт, у нього не шкодуйте горіхів, чим більше, тим смачніше. Пропоную смачний рецепт з фотографіями, торт графські руїни.
Торт графські руїни
+2
0
29 жов
Інгредієнти:
  • Цукор - 350 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Горіхи волоські - 1.5 склянки
  • Молоко - 150 мл
  • Масло вершкове - 400 грам
  • Сіль - щіпка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Жовтки відокремити від білків. Масло покласти, щоб розм'якло.

  • Крок 2

    Білки збити міксером з дрібкою солі в піну.

  • Крок 3

    Стакан цукру додати в білки і далі збити, поки не загусне.

  • Крок 4

    Деко застелити пергаментним папером, змастити маслом і викладати ложкою або кулінарним шприцом безе. Поставити в духовку безе на 1, 5 години при температурі 100 градусів випікати виріб, дверцята духовки не відкривати, безе сяде.

  • Крок 5

    Яєчні жовтки збити з рештою цукру.

  • Крок 6

    Додати молоко в яєчну суміш і перемішати.

  • Крок 7

    Поставити каструлю на плиту і варити, поки маса не загусне.

  • Крок 8

    Остиглу масу перемішати і додати масло, все збити міксером.

  • Крок 9

    У вас вийшов смачний крем.

  • Крок 10

    Горіхи подрібнити качалкою або порізати ножем, але не дуже дрібно.

  • Крок 11

    Спечене безе викласти на велику плоску тарілку і будемо складати шарами торт.

  • Крок 12

    На низ безе, змастити кремом.

  • Крок 13

    Посипати горіхами.

  • Крок 14

    Знову безе, крем і в такому порядку поки не закінчаться продукти.

  • Крок 15

    У вас вийде прекрасний торт. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: