Загрузка...

Торт сметанник

Торт сметанник завжди був популярний на Русі, кожна жінка його готувала на свято. Смачний рецепт з того часу трохи змінився, став краще, дивіться рецепт з фото. Торт сметанник під силу спекти будь-якій господині. У тісто додайте мак, горіхи, какао, він буде набагато цікавіше і смачніше. Пропоную вам хороший рецепт з фотографіями торт сметанник.
Торт сметанник
+10
0
28 жов
Інгредієнти:
  • Сметана 250 мл
  • Борошно -1 склянка
  • Яйце - 3 штуки
  • Розпушувач - 1 ст. ложка
  • Лікер - 50 грам
  • Мак - 0,5 склянки
  • Цукор - 250 грам
  • Для крему:
  • Масло вершкове 350 грам
  • Згущене молоко - 1 банка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Мак запарити кип'яченою водою, горіхи подрібнити ножем або в блендері.

  • Крок 2

    Яйця збити з цукром і поставити на водяну баню варити на повільному вогні, постійно помішувати, поки не стане густою.

  • Крок 3

    Масло кімнатної температури, додати охолоджену яєчну суміш і збити міксером.

  • Крок 4

    Борошно просіяти.

  • Крок 5

    Сметану додати в тісто і перемішати.

  • Крок 6

    Борошно вводити не всю відразу, потроху і замішувати тісто, не забудьте додати розпушувач.

  • Крок 7

    Тісто розділити на дві половини в одну додати мак, не забудьте його відкинути на сито, щоб вода скла, а потім в тісто. В іншу половину додати горіхи.

  • Крок 8

    У роз'ємну форму, змащену маслом, вилити бісквіт і випікати при температурі 180 градусів 20 хвилин.

  • Крок 9

    Спекти перший корж з маком і покласти остигати.

  • Крок 10

    А потім другий корж з горіхами.

  • Крок 11

    Приготуємо крем. Згущене молоко перекласти в миску, додати масло і збити міксером.

  • Крок 12

    Змастіть перший корж, а потім другий зверху кремом.

  • Крок 13

    У вас вийде така краса.

  • Крок 14

    Торт подавати до столу в охолодженому вигляді. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: